AcasăNewsEl este detinutul care a evadat de la Penitenciarul Jilava, il recunosti?...

El este detinutul care a evadat de la Penitenciarul Jilava, il recunosti? POZA

Un detinut de la Penitenciarul Bucuresti-Jilava, condamnat la sapte ani de inchisoare, pentru talharie, a fugit, duminica dimineata, in jurul orei 06:00, de la punctul de lucru unde a fost repartizat.

Autoritatile au declansat o operatiune de capturare a detinutului: „Duminica, in jurul orei 6.00 dimineata s-a constatat ca detinutul Laurentiu Adrian Dumitru, in varsta de 34 de ani, condamnat definitiv la sapte ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de talharie, cu domiciliul in Bucuresti, clasificat in regim deschis, a parasit punctul de lucru la care era repartizat, respectiv decantorul unitatii”, precizeaza reprezentantul Penitenciarului Jilava.

Pentru capturarea detinutului s-au luat masuri specifice precum blocarea cailor de acces  spre posibile directii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenta a mai multor echipe de cautare formate din personalul unitatii. De asemenea  se  coopereaza si cu Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti, Politia de Frontiera si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Ilfov.

Conducerea penitenciarului a demarat o ancheta administrativa care va analiza circumstantele care au condus la producerea evenimentului.

author avatar
Alina Costache
1.740 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger