Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » El este cel mai urat caine din lume

El este cel mai urat caine din lume

Autor:

In fiecare an, in Petaluma (California) gazduieste concursul World’s Ugliest Dog. La editia din acest an, o femela din rasa buldog englez a primit, pe buna dreptate, ravnitul titlu.

 

caine bun El este cel mai urat caine din lume

Zsa Zsa i-a adus stapanei un premiu de 1500 de dolari

14 caini, unul mai ingrozitor ca altul, au fost pretendenti in acest an la titlul de cel mai urat caine din lume. Competitia din Petaluma s-a derulat fireste dupa regulile unui concurs international de frumusete animala: cainii au defilat in fata juriului care le-a evaluat uratenia dar si personalitatea. In cadrul concursului, „uratenia” este considerata o caracteristica individuala, cel mai important fiind caracterul animalului de companie, si faptul ca ”frumusetea vine din interiorul” oricarei fiinte.

caine 1 El este cel mai urat caine din lume

Pe buna dreptate juriul a avut de lucru

caine 3 El este cel mai urat caine din lume

Mandarina walks on stage during The World’s Ugliest Dog Competition in Petaluma, north of San Francisco, California on June 23, 2018. Zsa Zsa, an English Bulldog, went on to win the competition earning a $1500 prize, a trophy, and a trip to New York for media appearances. / AFP / JOSH EDELSON

caine2 El este cel mai urat caine din lume

Himisaboo, a Chinese Crested Wiener mix, walks on stage during The World’s Ugliest Dog Competition in Petaluma, north of San Francisco, California on June 23, 2018. Zsa Zsa, an English Bulldog, went on to win the competition earning a $1500 prize, a trophy, and a trip to New York for media appearances. / AFP / JOSH EDELSON

In cele din urma Zsa Zsa, o femela din rasa buldog englez, in varsta de noua ani,  originara din Minnesota,  a fost apreciata ca merita titlul. Proprietara lui Zsa Zsa, care spune ca are cel mai frumos caine din lume, a primit si un premiu in valoare de 1500 de dolari, bani care vor fi folositi pentru ingrijirea patrupedului. Competitia a fost acerba insa pentru ca, asa cum se poate vedea din aceste imagini, concurenta a fost pe masura renumelui concursului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!