AcasăNewsEl e milionarul care face economie la curent si isi lipeste placa...

El e milionarul care face economie la curent si isi lipeste placa dentara cu superglue!

La cativa ani de la cedarea afacerii, co-fondatorul Poundland – un lant de bacanii din Regatul Unit cu produse ieftine – traieste departe de luxul oferit de averea agonisita. Steve Smith a vandut participatia detinuta la Poundland cu 50 de milioane de lire sterline, iar apoi afaceristul de 52 de ani s-a mutat intr-un conac cu 13 camere din Shropshire, vestul Angliei, unde locuieste impreuna cu sotia, Tracy si cei trei copii, Katie, Ashley si Joe.

Dar nu traieste deloc in huzur. Dimpotriva. Se asigura ca la lasarea intunericului nu este aprinsa nicio lumina in casa, pentru a reduce factura la electricitate, si-a vandut frumusete de Lamborghini, de 120.000 de lire sterline, si a cumparat un Corsa de 7.000, a renuntat la contractul cu firma care ii tundea gazonul, achizitionand in schimb o turma de lame, care ii paste iarba etc.

Bogatasul Steve Smith se lauda ca pana si placa dentara pe care o poarta nu necesita investitii deosebite, aceasta fiind lipita cu… superglue. „Eu cumpar bilete de vacanta la chilipir, iar pantofii care se deterioreaza sunt dusi la reperat la cizmar. Am invatat sa-mi repar singur masina si nu am nevoie de un mecanic. Exista o multime de moduri pentru a economisi bani, daca te gandesti serios la asta”, spune milionarul britanic.

author avatar
Mihai Koblenko
555 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger