AcasăNewsEl a castigat marele premiu la "Supravietuitorul"!

El a castigat marele premiu la „Supravietuitorul”!

S-a aflat care e „Supravietuitorul”! Lucian, ploiesteanul in varsta de 24 de ani, barman de meserie, a fost votat marele castigator al primului sezon al emisiunii difuzate de Pro TV.

Tanarul a rezistat celor 44 de zile in conditii deloc usoare, tocmai in insulele din Filipine, trecand de probele pe care le-au avut de depasit concurentii care au visat sa ajunga in finala si sa aiba o sansa la castigarea marelui premiu, in valoare de 100.000 de euro.

In ultima faza a competitiei, Lucian i-a avut drept adversari pe Otniela si Iulian. Juratii – fosti concurenti in emisiunea de la Pro TV – au fost cei care au avut un cuvant greu de spus in desemnarea castigatorului. Au fost 7 voturi in total (din partea lui Andrei si Robert, Adinei si Raisei, dar si ale lui Dudu, Mircea S. si Mircea A), 4 dintre ele mergand catre Lucian, 3 catre Iulian si doar unul inspre Otniela. Astfel ca prezentatorul show-ului, Dragos Bucurenci, a anuntat, in editia difuzata marti seara, marele castigator al premiului de 100.000 de euro, in persoana lui Lucian.

sursa foto: Pro TV

author avatar
Cristina Stefan
386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger