AcasăNewsEi sunt romanii raniti la Londra!

Ei sunt romanii raniti la Londra!

Andreea si Andrei, doi tineri indragostiti constanteni care plecasera intr-o scurta vacanta la Londra, pentru a sarbatori ziua lui.

Ei sunt cei doi romani care au avut nesansa sa iasa in calea bolidului condus de individul necunoscut aflat in spatele atacului de miercuri, din inima Londrei, iar povestea lor a ajuns si pe paginile electronice ale principalelor publicatii britanice.

De altfel, se crede ca Andreea ar fi persoana surprinsa de imaginile inregistrate in momentul producerii incidentului cazand in apa Tamisei, noyeaza site-ul The Telegraph.

Presa britanica consemneaza, joi, faptul ca romanii – ea arhitecta, el inginer – se aflau pe podul respectiv, in momentul in care masina a lovit in plin mai multe persoane. Pana in clipa de fata nu e clar daca tanara in varsta de 29 de ani a sarit ca sa se fereasca din calea masinii sau a ajuns in apa proiectata de impactul cu autovehiculul.

Se mai stie, de aceasta data din directia premierului Grindeanu, faptul ca romanca a fost operata, in cursul noptii. Ulterior, s-a aflat ca a fost necesara o interventie pentru inlaturarea unui cheag la cap.

foto: libertatea.ro

287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger