AcasăNewsEforturi disperate de salvare a patru oameni cazuti in lacul Snagov!

Eforturi disperate de salvare a patru oameni cazuti in lacul Snagov!

UPDATE: Cei trei barbati au fost salvati chiar in ultimul moment si toti se afla inafara oricarui pericol. Se pare ca  doi aveau varste cuprinse intre 30 si 35 de ani, iar cel de-al treilea, care e si in stare mai grava decat ceilalti are in jur de 65 de ani. Potrivit televiziunilor de stiri, barbatii se aflau la pescuit. Doi dintre acestia au fost transportati la Spitalele Elias si Floreasca din Capitala. Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili exact care au fost circumstantele in care s-a produs acest eveniment.

Patru oameni au cazut joi dimineata in lacul Snagov, in apropierea mananstirii Tepes Voda, lacas de cult ce se afla pe marginea apei.

Din primele informatii se pare ca trei persoane mergeau pe gheata ca sa traverseze lacul si din cauza temperaturilor ridicate  aceasta s-a spart, iar oamenii au cazut in apa inghetata. Cea de-a patra persoana a incercat sa ii salveze pe ceilalti trei, dar a cazut si el. La fata locului a fost primisa imediat o echipa de scafandri.

„In momentul de fata sunt cinci echipaje in acel loc. In apa au fost trei persoane. Doua au fost scoase deja, sunt intr-o barca. Se fac eforturi pentru salvarea celei de-a treia. Este greu pentru ca operatiune  se desfasura pe suprafata apei, si sunt si unele suprafete cu gheata, de diferite grosimi. Se pare ca cea de-a treia persoana e undeva sub gheata”, a declarat la Romania TV, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Ilfov!

author avatar
Andra Nesu
468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger