Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Efectele ploilor, vizibile in 21 de localitati. Pompierii au intervenit in ajutorul oamenilor

Efectele ploilor, vizibile in 21 de localitati. Pompierii au intervenit in ajutorul oamenilor

Autor:

Informatiile meteorologilor cu privire la episoadele cu ploi, consemnate in atentionari imediate, s-au confirmat. Astfel ca atat joi, cat si in cursul noptii de vineri au fost zeci de localitati in care precipitatiile insemnate au facut nescesara interventia pompierilor in ajutorul oamenilor care s-au trezit cu gospodariile inundate.

 

inundatii 22 Efectele ploilor, vizibile in 21 de localitati. Pompierii au intervenit in ajutorul oamenilorMai exact, au fost afectate 21 de localitati de pe raza a 9 judete – Arad, Buzau, Brasov, Bacau, Bihor, Mures, Neamt, Timis si Vrancea – din cate au anuntat vineri reprezentantii Departamentului pentru Situatii de Urgenta. In orasul Bacau, dupa ce debitul paraului Barnat crescuse simtitor, pompierii si jandarmii bacauani au dat o mana de ajutor lucratorilor de la Sistemul de Gospodarire a apelor, pentru a suprainalta digul de protectie existent in zona, astfel incat sa se evite inundatiile.

De asemenea, pompierii au mers sa ajute oamenii din localitățile timisene Faget, Bichigi, Begheiu Mic, Traian Vuia, care au ajuns sa aiba curtile- in jur de 100 la numar – pline cu apa si aveau nevoie de sprijin si de motopompele salvatorilor, pentru a reduce efectele inundatiilor.

sursa foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!