AcasăNewsEducatoarea suspectata de furt de bijuterii din locuinte a fost arestata

Educatoarea suspectata de furt de bijuterii din locuinte a fost arestata

Elena Chirila/Captura foto Antena3

Elena Chirila, educator titular la o gradinita din Drumul Taberei, a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzata ca ar fi furat bijuterii din mai multe locuinte. Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis recursul procurorilor. Arestarea preventiva va fi pusa in practica imediat. La aflarea vestii, tanara a lesinat si a fost dusa la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Elena Chirila/Captura foto Antena3

Inpectorul general al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Cristian Alexandrescu, a declarat la Realitatea TV ca o persoana care desfasoara o activitate didactica trebuie sa aiba o probitate morala desavarsita atat in viata privata, cat si in activitatea pe care o desfasoara la scoala. El precizeaza ca   decizia finala va fi luata de gradinita unde tanara lucreaza si poate fi de la o sactiune pana la desfacerea contractului de munca.

Alexandrescu sustine ca, odata cu inceperea anului scolar, Inspectoratul Scolar va solicita gradinitei sa ia o masura in cazul educatoarei Elena Chirila.

Prezenta recent intr-o emisiune la Antena3, Elena Chirila a negat ca ar fi fost implicata in afacerile iubitului ei.  Tanara de 21 de ani sustine ca nici macar nu a stiut cu ce se ocupa barbatul. I se parea ceva suspect cand tanarul a inceput sa monitorizeze intrarile oamenilor in scarile de bloc.

Cu toate acestea, tanara a acceptat sa stea de paza in timp ce barbatul spargea locuinte. „Nu am intrat niciodata intr-o casa care sa nu fie a mea”. Mai mult, Elena recunoaste ca a luat de la barbat un inel de aur si o bratara. Bijuterii pe care le avea asupra ei la sosirea politistilor.

Reamintim ca prietenul educatoarei, Marian Ionut Popa, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. In momentul in care a fost dus la Parchet, el a declarat ca educatoarea nu are nicio legatura cu acest caz si este nevinovata.

Potrivit anchetatorilor, cei doi ar fi dat de-a lungul timpului mai multe spargeri atat in Bucuresti, cat si pe litoral. Politistii de la Investigatii Criminale sector 6 spun ca au reusit sa probeze trei furturi din locuinte comise de cei doi.

Stire in curs de actualizare!

Cum impartea prada educatoarea din Bucuresti cu iubitul ei, dupa spargerea locuintelor

Educatoarea suspectata de furt si-a postat pe Facebook poze sexy (VEZI GALERIE FOTO!)

O educatoare din Capitala, spargatoare de case in timpul liber! (VIDEO)

author avatar
Dana Conerth
642 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger