AcasăNewsEducatoare din Timis, trimisa in judecata in cazul unui COPIL muscat de...

Educatoare din Timis, trimisa in judecata in cazul unui COPIL muscat de CAINI!

Magistratii care au judecat cazul unei educatoare de la o gradinita din localitatea timiseana Checea au decis trimiterea in judecata a cadrului didactic, sub acuzatia de  „vatamare corporala grava din culpa”.

Totul dupa ce, in ianuarie anul trecut, un baietel in varsta de sase ani, pe care educatoarea l-ar fi avut in grija, a plecat singur catre casa, iar pe drum a fost muscat de mai multi caini, dupa ce a patruns in perimetrul unei ferme pe care se aflau patrupezii. Conform opiniatimisoarei.ro, femeia este acuzata ca nu l-a supravegheat suficient de bine pe copil, iar acesta a ajuns sa plece spre domiciliu, inainte ca bunica acestuia sa ajunga la gradinita si sa-l preia.

Cand a observat disparitia baiatului, educatoarea a chemat politia. Micutul a fost gasit muscat de caini si dus la spital, in Timisoara, avand nevoie de operatie si de ingrijiri de specialitate. Cazul a ajuns in atentia oamenilor legii, iar recent magistratii din Timisoara au decis trimiterea in judecata a cadrului didactic, pentru „pentru vatamare corporala grava din culpa”.

 

198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger