AcasăNewsEdilul Dan Tudorache, discutii privind o posibila infratire intre Washington si Sectorul...

Edilul Dan Tudorache, discutii privind o posibila infratire intre Washington si Sectorul 1

Aflat dincolo de Ocean, Dan Tudorache continua discutiile cu oficialii americani. De aceasta data, nu pe teme medicale, ci in privinta unor chestiuni ce tin de educatie si infrastructura.

Tudorache a discutat cu viceprimarul orasului Washington, Ahnna Smith. Mai exact, edilul roman „a demarat discutiile cu doamna viceprimar al orasului Washington, Ahnna Smith, privind procedurile necesare pentru o posibila infratire cu Sectorul 1. Aceste discutii vor fi dezvoltate intr-o intalnire ulterioara intre oficialitatile celor doua unitati administrative”, din cate se mentioneaza intr-un comunicat al Primariei, remis redactiei.

Totodata, in cadrul acestei intalniri s-a discutat si despre modalitatile prin care administratia locala a orasului Washington gestioneaza situatia din scolile publice si din infrastructura, precum si modul de implicare a acesteia in dezvoltarea unor programe educationale si de pregatire profesionala. ”Am initiat un dialog permanent cu administratia locala din Washington care se va concretiza intr-o cooperare menita sa contribuie mai ales la cresterea calitatii serviciilor publice aflate in atributiile Primariei Sectorului 1”, precizeaza Tudorache.

author avatar
Andrei Coman
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger