Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Edilul Dan Tudorache, discutii privind o posibila infratire intre Washington si Sectorul 1

Edilul Dan Tudorache, discutii privind o posibila infratire intre Washington si Sectorul 1

Autor:

Aflat dincolo de Ocean, Dan Tudorache continua discutiile cu oficialii americani. De aceasta data, nu pe teme medicale, ci in privinta unor chestiuni ce tin de educatie si infrastructura.

 

Intalnire intre Primarul Dan Tudorache si doamna viceprimar al orasului Washington Ahnna Smith 225x300 Edilul Dan Tudorache, discutii privind o posibila infratire intre Washington si Sectorul 1Tudorache a discutat cu viceprimarul orasului Washington, Ahnna Smith. Mai exact, edilul roman “a demarat discutiile cu doamna viceprimar al orasului Washington, Ahnna Smith, privind procedurile necesare pentru o posibila infratire cu Sectorul 1. Aceste discutii vor fi dezvoltate intr-o intalnire ulterioara intre oficialitatile celor doua unitati administrative”, din cate se mentioneaza intr-un comunicat al Primariei, remis redactiei.

Totodata, in cadrul acestei intalniri s-a discutat si despre modalitatile prin care administratia locala a orasului Washington gestioneaza situatia din scolile publice si din infrastructura, precum si modul de implicare a acesteia in dezvoltarea unor programe educationale si de pregatire profesionala. ”Am initiat un dialog permanent cu administratia locala din Washington care se va concretiza intr-o cooperare menita sa contribuie mai ales la cresterea calitatii serviciilor publice aflate in atributiile Primariei Sectorului 1”, precizeaza Tudorache.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!