AcasăNewsEcologistul Remus Cernea a tepuit TVR cu casete video

Ecologistul Remus Cernea a tepuit TVR cu casete video

Remus Cernea

Pana sa devina candidat la Presedintia Romaniei, Remus Cernea a fost si om de afaceri. Numai ca fosta sa cariera manageriala s-a dovedit a fi una catastrofala, cel putin pentru partenerii de business.

Remus Cernea nu si-a achitat datoriile catre partenerii de afaceri

Din punct de vedere politic, ecologistului cu coada ii merg toate din plin. Mai ales dupa ce presedintele Partidului Verzilor s-a inrosit putin.

Firma ecologistului apare si pe lista neagra de pe antitepari.ro, dar si in evidentele Registrului Comertului cu privire la datornici

Astfel, el a devenit consilier personal al premierului Victor Ponta, dupa care a fost trimis sa candideze cu japca in cel mai puternic fief al PSD, la Constanta. Numai ca activistii USL de aici nu sunt deloc incantati sa „puna osul” pentru campania lui Cernea. Mai ales dupa ce au aflat de „pata” nestiuta de pe CV-ul oficial al acestuia…

Urmasul Irinei Margareta Nistor

Prima firma infiintata cu ani in urma de Remus Cernea a fost E– Motion Media Company SRL, avand drept domeniu de activitate reproducerea inregistrarilor video. Probabil ca viitorul ecologist se astepta sa urmeze cariera celebrei Irina Margareta Nistor, mai ales dupa ce a prins un contract de cateva zeci de milioane cu  televiziunea publica. Numai ca, dupa doar cateva luni, TVR ii actiona societatea in judecata, pentru „teapa” data si, inevitabil, a si castigat procesul. Cum Remus Cernea nu a binevoit sa-si plateasca datoriile, firma sa a fost in cele din urma dizolvata in luna iunie a acestui an, prin hotararea Tribunalului Bucuresti. Dupa ce, intre timp, societatea comerciala a verdelui-rosiatic a aparut pe lista datornicilor de care trebuie sa te feresti in afaceri atat pe site-ul specializat antitepari.ro, cat si in evidentele Registrului Comertului.

author avatar
Toni Matei
1.149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger