AcasăNewsEchipa cateilor care decoreaza de minune pomul de Craciun (VIDEO)

Echipa cateilor care decoreaza de minune pomul de Craciun (VIDEO)

Copiii asteapta, asemeni majoritatii oamenilor mari (fie ca recunosc sau nu), Sarbatorile de iarna. Dar va gandeati ca exista si necuvantatoare la fel de nerabdatoare sa aiba in casa un brad decorat de Craciun? Ei bine, am gasit o intreaga echipa de catei ce pot fi oricand ajutoare de nadejde ale Mosului!

La un semn, deschisa-i calea… spre incaperea in care se afla un pom de Craciun cu totul special, de vreme ce va fi decorat de vreo 8 catei simpatici si harnicuti!

Operatiunea impodobirii bradului poate parea una amuzanta si cam atat, insa pregatirile pentru partea cu agatatul globurilor si a siragurilor de beteala in pomul de Craciun nu e nici pe departe singura preocupare a necuvantatoarelor din povestea de fata.

Incepand prin a face putin loc pentru a se deplasa cu spor de colo pana colo, cateii – din rase si cu staturi diferite- se dovedesc a fi ajutoare de incredere ale batranului Mos Craciun, mai ales ca lucreaza de minune in echipa, intocmai ca spiridusii Mosului.

Cum fiecare are rolul sau bine stabilit, pasii necesari decorarii bradului in nuante de rosu, auriu si argintiu devin o adevarata floare la ureche. Sa va mai spunem ca, unde e nevoie, exista un catel care urca fara emotii si pe scara?

Rezultatul stradaniei lor chiar merita urmarit, nu credeti? Imaginile au fost postate pe Youtube in urma cu ceva vreme si au fost foarte bine primite de internauti. 🙂

[youtube]W7XaVAIWIwQ[/youtube]

sursa video/foto: Youtube

author avatar
Cristina Stefan
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger