Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ea reprezinta Romania la Miss Europe World 2018

Ea reprezinta Romania la Miss Europe World 2018

Autor:

Maria Ioana Hanzu va reprezenta tara noastra la competitia care se va desfasura anul acesta in Beirut, Liban, in perioada 23 februarie – 14 martie. Maria a fost una dintre cele 24 de finaliste Miss Universe Romania 2017, vorbeste fluent limba engleza si este pasionata de lectura, sport si modeling. Este studenta la Facultatea de Jurnalism din Bucuresti si isi doreste sa urmeze o scoala de televiziune. 

 

1 2 Ea reprezinta Romania la Miss Europe World 2018Nascuta la Sibiu, Maria Ioana Hanzu are 20 de ani, 1,70 metri inaltime, iar dimensiunile sale sunt 85-62-90 cm. Maria este una dintre cele mai frumoase si ambitioase ambasadoare ale frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 18 ani de activitate. Chiar daca este la prima ei experienta de acest gen, are frumusetea, charisma, inteligenta si calitatile necesare pentru a reprezenta Romania cu onoare in Liban, avand deplina incredere in potentialul ei! Maria este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare”, spune Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Europe World Romania. 2 1 Ea reprezinta Romania la Miss Europe World 2018Reprezentanta Romaniei poate fi votata pe pagina oficiala de Facebook “Miss Europe World Romania” – www.facebook.com/MissEuropeWorldRomania. Like-urile de pe paginile de Facebook oficiale sunt luate in calcul la punctajul final al competitiei din Liban.

Nascuta la Sibiu, Maria Ioana Hanzu are 20 de ani, 1,70 metri inaltime, iar dimensiunile sale sunt 85-62-90 cm. Este studenta la Facultatea de Jurnalism din Bucuresti si isi doreste sa urmeze o scoala de televiziune.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!