Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ea este succesoarea lui Merkel

Ea este succesoarea lui Merkel

Autor:

Cancelarul german, Angela Merkel, a desemnat-o pe sefa unui guvern local in functia de secretar general al partidului sau, de centru-dreapta, Uniunea Crestin Democrata (CDU), raspunzand criticilor interne care cereau ”sange proaspat”.

 

merkel bun Ea este succesoarea lui Merkel

Annegret Kramp-Karrenbauer, mama a trei copii, fiica de pastor si catolica protestanta, o va inlocui pe Merkel la sefia CDU.

Este vorba de Annegret Kramp-Karrenbauer, guvernatorul micului land Saarland, din vestul tarii. Decizia de numire a doamnei Kramp-Karrenbauer, in varsta de 55 de ani, in functia de secretar general a generat speculatii ca aceasta ar putea, in cele din urma, sa ii urmeze Angelei Merkel la sefia partidului. Desemnarea ei a suscitat ”o larga aprobare” in sanul conducerii CDU. De altfel, media germana a dat-o pe Kramp-Karrenbauer drept favorita a lui Merkel la succesiunea in fruntea CDU. Ea va fi investita oficial in strategica functie de secretar general la viitorul congres al partidului, la Berlin. Peter Tauber, secretarul general al CDU a demisionat in urma criticilor din sanul partidului dupa rezultatul dezamagitor al ultimelor alegeri legislative, cu un scor de numai 32,9%. Supranumita ”mini-Merkel” din cauza proximitatii ideologice cu cancelarul german, Annegret Kramp-Karrenbauer este mama a trei copii, diplomata in stiinte politice si drept. Supranumita si ”AKK” ea este ”extrem de populara in randurile CDU”, noteaza presa germana. Fiica de pastor si catolica practicanta, ”AKK” este mai ferma decat Angela Merkel in chestiunea migrantilor, in principal in privinta expulzarii celor care nu au drept de azil sau a celor care mint in privinta propriei identitati. Annegret Kramp-Karrenbauer este in acelasi timp ostila a unei relaxari a publicitatii pentru avort. Cu aceasta numire, Angela Merkel a raspuns si la insistentele contestatarilor aripii drepte din CDU care reclamau o reinnoire in fruntea partidului si ca Merkel sa-si pregateasca un succesor dupa 12 ani de putere.


1 Comentariu la Ea este succesoarea lui Merkel

  1. loredana

    Recrutam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email:lory_titi@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!