Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ea este cea mai sexy profesoara

Ea este cea mai sexy profesoara

Autor:

Daca ar fi sa te iei dupa majoritatea elevilor din lume, matematica este un obiect de studiu plictisitor si orele preferate ale chiulangiilor notorii. Cu toate acestea, exista o profa de matematica de la ale carei ore nu lipseste nimeni, mai ales baietii.

 

nintchdbpict000274170507 Ea este cea mai sexy profesoaraUnii sunt de parere ca apropierea de matematica  depinde foarte mult de profesorul care se ocupa de predarea ei. In acest caz, lucrurile chiar asa stau. Dar pe dos. O profesoara de matematica din Minsk, in Belarus, desi este o aparitie care atrage toate privirile, nu reuseste sa ii faca pe elevi sa inteleaga materia si asta pentru ca acestia sunt atenti la cat de bine arata profesoara si nu la ora de curs. Oksana Neveselaya a devenit celebra datorita unui filmulet care a devenit instantaneu viral. nintchdbpict000274200963 Ea este cea mai sexy profesoaraUn elev a filmat-o in timpul orei de curs si a postat filmuletul pe youtube, aproape imediat, numarul de urmaritori de pe instagramul profesoarei s-a marit considerabil. In filmulet, profesoara afiseaza o imagine foarte serioasa. Imbracata intr-o rochita gri, aceasta se adreseza elevilor, dupa care se intoarce catre tabla pentru a scrie ecuatiile. Desi la scoala imaginea ei este una foarte serioasa, pe contul ei de Instagram profesoara afiseaza o imagine total diferita, mult mai sexy si mai senzuala.  Acum, profesoara a devenit exemplul viu  al faptului ca inteligenta  poate fi foarte sexy.

nintchdbpict000274170515 Ea este cea mai sexy profesoaraOksana Neveselaya nu este primul profesor remarcat pentru frumusetea sa. Inaintea ei se situeaza Pietro Boselli, un barbat de 28 de ani numit drept cel mai sexy profesor de matematica. Acesta chiar a luat-o pe calea modei, el semnand, in martie, un contract cu casa de moda Armani. Pietro nu este numai un simplu profesor de mate, el fiind si doctor in Inginerie Mecanica, titlu obtinut la University College din Londra.nintchdbpict000274170512 Ea este cea mai sexy profesoara
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-11-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!