Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » E venit la sedinta CSM. Kovesi: nu este vorba de nicio tensiune in DNA

E venit la sedinta CSM. Kovesi: nu este vorba de nicio tensiune in DNA

Autor:

A venit la 11 fix la sediul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), pentru a fi prezenta la sedinta in cadrul careia se va discuta propunerea pe care a inaintat-o acestui for, privitnd revocarea a doi procurori anticoruptie.

 

kovesi 627x500 E venit la sedinta CSM. Kovesi: nu este vorba de nicio tensiune in DNAPana sa ajunga in sediul CSM-ului, Laura Kovesi a raspuns unor intrebari venite din partea presei, prilej cu care a negat orice idee privind existenta vreunui conflict la nivelul institutiei pe care o conduce. “Nu este vorba de niciun conflict”, a sustinut sefa DNA, invocand o “cerere prin care am cerut un aviz consultativ prin care am cerut revocarea a doi procurori din DNA”.

Kovesi a mai mentionat ca sunt 160 de procurori in DNA in cazul a doi dintre ei fiind formulata o propunere de revocare. “Repet, nu este vorba de nicio tensiune, activitatea se desfasoara normal”, a subliniat sefa DNA-ului.

Cat despre motivele pentru care a ales sa faca acest pas la adresa celor doi anchetatori anticoruptie, Kovesi a sustinut ca “motivele revocarii le-am detaliat intr-un referat scris” adresat CSM-ului, spunand ca nu poate da alte detalii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!