AcasăNewsE razboi

E razboi

Marti, Angelina Jolie a anuntat ca a inaintat divortul de sotul sau, Brad Pitt, la numai doi ani si trei saptamani de la casatoria lor de pe 23 august 2014 petrecuta la castelul cuplului, Miraval, din sudul Frantei. Vestea face inconjurul lumii si de acum se vorbeste despre „sfarsitul unei ere”.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au pornit bătălia pentru custodia copiilor. Actriţa şi-a făcut într-un apartament din Los Angeles o adevărată celulă de război, angajând o armată de oameni, pentru a-l doborî pe „Mr. Smith“

Zvonuri despre iminenta separare a cuplului au aparut inca dinanite ca actorii sa fi facut logodna, dar intotdeauna, si Brad si Angelina au negat din rasputeri acest lucru. Acum , Angelina a vorbit despre „diferente ireconciliabile” si a cerut custodia celor sase copii, dintre care trei sunt adoptati invocand atidudinea „severa” a sotului sau, „lipsa de rabdare” si „problemele lui Brad cu alcoolul, si cu drogurile usoare”. De cealalta parte, Pitt spune ca va lupta si el pentru custodia copiilor.  Razboiul se anunta dur si de lunga durata si probabil ca va tine, in continuare, primele titluri ale tabloidelor din toata lumea. Acest divort va fi al treilea al Angelinei. Actrita a mai fost casatorita trei ani cu Johnny Lee Miller si cu Billy Bob Thornton. Brad Pitt a a mai fost casatorit cu Jennifer Anniston de care a divortat in 2005.  Gurile rele spun ca Jolie a fost cauza acelui divort, practic, ea l-a despartit de jennifer. Inainte de Anniston, Brad a  mai fost logodit cu Gwyneth Paltrow. Auzind de divort, Anniston  a declarat ca „asta e karma lui Brad”, sugerand ca astfel destinul a razbunat-o.

Idila cu Angeina Jolie se pare ca a inceput in mai 2004, pe cand filmau „Domnul si doamna Smith”, chiar daca Brad era casatorit cu Anniston. Aceasta se petrecea la doi ani dupa ce Jolie il adoptase pe primul baiat, Maddox. In aprilie 2005, paparazzi ii surprind pe cei trei, Brad, Angelina si Maddox, intr-o vacanta, aratand ca un cuplu in toata regula. In acelasi an, in octombrie, divortul dintre Brad si Jennifer este finalizat. In septembrie, Angelina il adopta pe cel de-al doilea copil, Zahara, din Etiopia. In ianuarie 2006, cuplul anunta ca Jolie e insarcinata cu Brad. In mai 2006 se naste primul copil natural al cuplului, Shiloh Nouveau, in Swakopmund, Namibia. In martie 2007, cei doi il adopta pe Pax Thien din Vietnam.  In mai 2008, chiar in timpul Festivalului de la Cannes, Angelina  recunoaste ca este insarcinata si ca va aduce pe lume o pereche de gemeni: Knox Leon and Vivienne Marcheline, care se vor naste in iulie. In aprilie 2012, cele doua megavedete anunta logodna.

Pitt a fost pus la zid, fiind acuzat de Angelina de violenţă asupra copiilor, anticipând războiul pentru custodia odraslelor

Pe 23 august 2014, Angelina si Brad se casatoresc, in cadru ultrarestrans, la castelul lor din sudul Frantei. Apropiatii cuplului au declarat, ori de cate ori au avut ocazia, ca Brad si Angelina formeaza cuplul cel mai solid din showbiz-ul international. Atat de solid, incat, iata, a facut „POC”.

O avere de impartit

Actorul a aflat de divorţ cu 24 de ore înainte ca Angelina să depună actele

Averea celor doi este estimata undeva in jurul a 400 de milioane de dolari, dar o mare parte sunt investiti in proprietati imobiliare in toata lumea. In afara castelului Marival (estimat la 5, 65 de milioane de dolari) cei doi mai au si resedinta de baza din Los Feliz, cumparata de actor in 1994, cel putin un apartament in New York, o rezervatie de aproape 5.000 de hectare in Cambodgia, si o vila in Malibu, proaspat vanduta Ellenei DeGeneres. Aici se mai adauga si cea mai recenta investitie a lui Brad, in Croatia, pe coasta dalmata, unde vrea sa construiasca imobile turistice in valoare de 1,5 miliarde de dolari.

Cauzele divortului

Unii spun ca este vorba mai mult despre o criza a varstei de mijloc, dar apropiatii spun ca in ultima vreme, Brad se atasase cam mult de una dintre bonele copiilor, care era deosebit de intelegatoare cu actorul, drept pentru care Angelina a dat-o afara imediat. O alta poveste se leaga de ultimul film al lui Pitt, Allied, unde joaca alaturi de Marion Cotillard. Cica indragostitii de pe pelicula s-ar fi iubit si in realitate, lucru negat de toata lumea. De altfel, Marion are o casnicie fericita alaturi de actorul si scriitorul francez Guillaume Canet, cu care are si o fetita de cinci ani. In fine, o sursa apropiata cuplului spune ca, in ultima vreme, Brad cam obisnuia sa „petreaca des cu niste superbe prostituate rusoaice”. Intrebat despre divort, tatal Angelinei, Jon Voight, a decarat ca „probabil s-a intamplat ceva foarte serios daca Angelina a luat o asemenea decizie”.

author avatar
Catalin Dumitrescu
908 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger