AcasăNewsE oficial! Emisiunea Ramonei Badescu a fost scoasa din grila TVR

E oficial! Emisiunea Ramonei Badescu a fost scoasa din grila TVR

Daca pana acum a fost doar un zvon, iata ca acesta a devenit certitudine. Emisiunea prezentata de Ramona Badescu, Duminica in familie, nu se va mai regasi in grila de primavara a postului TVR 1.

Si asta nu este singura schimbare. O alta emisiune care va iesi din grila este „De la A la Infinit”, emisiunea prezentata de Smaranda Vornicu. Potrivit paginademedia.ro se vor produce mai multe schimbari in grilele TVR 1 si TVR 2. Andreea Marin cu emisiunea „Pretuieste viata”, ramane sambata, iar „O data-n viata”, prezentata de Iuliana Tudor, ramane in ziua de vineri.

In locul emisiunii „De la A la Infinit”,  se va difuza fotbal din Liga a II-a, iar in intervalul pe care il acoperea „Duminica in familie”, va fi difuzata una dintre noile emisiuni, care va fi un program cu imagini din arhiva TVR.

Segmentul de seara ramane neschimbat, cu talk-show-uri la ora 19.00 si cu Jurnal la ora 20.00. Moise Guran va avea emisiune, de luni pana joi, la aceeasi ora: 22.30.  Pe TVR 2 vor fi doua noi emisiuni cu Ion Cristoiu si Florin Iaru. Fiecare va avea o emisiune de cultura. Pe TVR 2, lunea va fi ziua dedicata Teatrului TV, marti va fi difuzata emisiunea Destine ca-n filme, prezentata de Iuliana Marciuc, iar duminica va fi o emisiune cu muzica folk, programata duminica.

author avatar
Andra Nesu
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger