Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » E OFICIAL: Alina a divortat de Cristi Borcea in fata unui notar!

E OFICIAL: Alina a divortat de Cristi Borcea in fata unui notar!

Autor:

Nu mai e cale de intors in cazul mariajului celor doi: Alina Vidican si Cristi Borcea au divortat, pasul fiind facut in fata unui notar!

 

familia borcea E OFICIAL: Alina a divortat de Cristi Borcea in fata unui notar!

UPDATE: Acum ca a divortat, Borcea va beneficia si de un regim deschis in puscarie – a fost repartizat la ciupercarie.

In ciuda speculatiilor aparute in presa mondena in ultima perioada, cum ca s-ar fi amanat acest pas, Alina Borcea a pus punct mariajului cu fostul boss de la Dinamo. Separarea a fost oficializata in fata unui notar din Constanta, Borcea fiind lasat sa paraseasca penitenciarul in care se afla incarcerat, pentru a rezolva acest aspect de natura familiala.

Prin pasul facut, Alina s-a separat de Cristi Borcea dupa cinci ani de casnicie. Alina Vidican si fostul sef al clubului din Stefan cel Mare isi jurasera credinta vesnica in august 2011, petrecerea lor de nunta fiind una dintre cele mai spectaculoase din randul high-life-ului autohton. Desi s-au despartit cu acte, cei doi vor fi legati mereu de copiii pe care ii au impreuna, George Alexandru si Gloria Elena.

Ramaneti pe national.ro pentru mai multe detalii pe acest subiect!


1 Comentariu la E OFICIAL: Alina a divortat de Cristi Borcea in fata unui notar!

  1. catalin

    Stabilitate si seriozitate! Cel mai bun film la Hollywood! Proiect B: 100% convenabil! Un film pentru Hollywood! Te poti imbogati! Castiguri motivante pentru toti! Tinta noastra este Hollywood! Profita imediat de aceasta oportunitate! Avem un scop maret: Hollywood! Nu se compara cu nimic! Proiect B: schimbarea de care ai nevoie! Solicita acum detalii la adresa de email catathedon@gmail.comComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!