AcasăNewsE milionar in euro: PREMIUL cel mare la LOTO 6/49, castigat chiar...

E milionar in euro: PREMIUL cel mare la LOTO 6/49, castigat chiar de ziua Loteriei Romane

Doar unul dintre jucatorii care si-au incercat, duminica seara, norocul la LOTO, cumparandu-si bilete la extragerile duble din 15 septembrie a reusit sa-si vada visul cu ochii: a castigat potul cel mare pus la bataie la categoria I a „jocului vedeta”, LOTO 6/49, devenind milionar in euro.

Conform Loteriei Romane, biletul care s-a dovedit a fi castigator – si a continut cele 6 numere extrase duminica la categoria I a LOTO 6/49 – a fost jucat la o agentie din Oradea. A fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49. Norocosul a reusit sa castige, cu un bilet de 30,1 lei, premiul pus in joc la categoria amintita: 11.371.103,71 lei (peste 2,5 milioane euro), dar si o serie de alte premii. „Toate cele trei variante jucate s-au dovedit a fi castigatoare. In afara de premiul de categoaria I, jucatorul norocos a obtinut castiguri si cu celelalte doua variante, si anume, un premiu de categoria a III-a in valoare de 372,28 lei si un premiu de categoria a IV-a, in valoare de 30 de lei. Totodata, cu una dintre cele trei variante jucate a obtinut si un premiu de categoria a IV-a, in valoare de 30 de lei, la tragerea principala Loto 6/49. In total, biletul norocos i-a adus jucatorului un premiu in valoare de 11.371.535,99 lei”, se precizeaza in comunicatul Loteriei Romane.

Dupa cum impatimitii jocurilor LOTO stiu deja, duminica seara, Loteria Romana a organizat, la 107 anide la infiintare, Loteria a organizat, pe 15 septembrie, trageri speciale, iar pe langa cea principala, la jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 , a mai avut loc o extragere suplimentara.

Citeste si: LOTO, duminica, 15 septembrie: Iata numerele castigatoare la tragerile speciale Loto 6/49, Joker, Noroc, Loto 5/40!

663 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger