AcasăNewsE in al noualea cer! Andra, premiata la MTV EMA

E in al noualea cer! Andra, premiata la MTV EMA

Spre marele entuziasm al fanilor ei, deloc putini la numar, interpreta refrenului „niciodata sa nu spui niciodata” a fost declarata castigatoarea trofelului destinat celui mai bun solist roman, in cadrul unui eveniment cu insemnatate pentru ascultatorii muzicii actuale. Este vorba despre gala MTV Europe Music Awards, desfasurata, seara trecuta, in Olanda.

E lesne de inteles ca admiratorii cantaretei au fost deosebit de incantati de succesul preferatei lor – pe care au votat-o in numar mare- asa ca nu au stat deloc pe ganduri cand a fost vorba sa o felicite – prin intermediul retelelor de socializare- pentru premiul primit. La randul sau, Andra le-a transmis un mesaj, pe Facebook, in chip de reactie la primirea trofeului: „Iubesc muzica de cand ma stiu si, cand eram mica, sa fiu artist era sinonim cu a fi pe MTV. Singurul post muzical pe care il stiam atunci. Astazi, cand am aflat ca am primit premiul MTV BEST ROMANIAN ACT (Cel mai bun artist roman), am simtit din nou ca traiesc un vis. Va multumesc pentru voturi, aprecierea voastra ma ridica in al noualea cer. Va sunt recunoscatoare pentru fiecare zambet, click, vot si de fiecare data cand aud aplauze”.

[youtube]dl7A343kgoU[/youtube]

[youtube]i3SYTpoYc0I[/youtube]

In alta ordine de idei, daca numele lui Adele sau Beyonce lipsesc de pe lista marilor castigatori, desi la capitolul nominalizari cele doua cantarete au stat cat se poate de bine, a fost Lady GaGa cea care s-a bucurat de titlul de Best Female Artist, excentrica interpreta fiind, alaturi de idolul adolescentilor, Justin Bieber – declarat Best Male Artist, una dintre marii castigatori ai Galei MTV Europe Awards 2016. In tot acest timp, la capitolul debut, solista suedeza in varsta da 24 de ani Zara Larsson a triumfat la categoria Best New Artist.

[youtube]eC-F_VZ2T1c[/youtube]

sursa foto: Facebook/Andra Music

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger