AcasăNewsE groasa! Ambasadorul Rusiei, impuscat la Ankara!

E groasa! Ambasadorul Rusiei, impuscat la Ankara!

UPDATE: Ultimele informatii arata ca ambasadorul Rusiei la Ankara a incetat din viata la spital, din cauza ranilor suferite.

UPDATE. Ucigasul ambasadorului rus, politistul Mevlut Mert Altintas (22 de ani) a fost impuscat mortal la randul sau. Rudele acestuia, mama, tatal si sora, au fost arestate

.Andrei Karlov, ambasadorul Rusiei in Turcia a fost impuscat la Ankara luni seara si se afla in stare critica la spital. Se pare ca atacatorul este un militant islamist.

Ambasadorul a fost impuscat cu un pistol in timp ce tinea un discurs la o expozitie de fotografie din capitala Turciei, simpozion dedicat Rusiei. Cameramanii televiziunilor turce au surprins momentul in care criminalul – un individ imbracat la costum negru – il impusca in spate pe Karlov.

Potrivit primelor informatii, atacatorul intrase in sala avand o legitimatie de politie. De fapt, criminalul chiar este agent de politie, insa un simpatizant al ISIS. La eveniment erau prezente peste 70 de persoane. Andrei Karlov a fost transportat de urgenta la spital, iar la cateva zeci de minute a murit. Peste cateva zile, ministrul de externe turc urma sa mearga la Moscova pentru consultari privitoare la situatia din Siria.

 

 

author avatar
Mihai Koblenko
725 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger