AcasăNewsE din nou COD GALBEN. Vantul sufla cu putere in sase judete!

E din nou COD GALBEN. Vantul sufla cu putere in sase judete!

Vestile despre vreme nu sunt tocmai bune, cel putin nu pentru urmatoarele ore. Vantul isi va face simtita din plin prezenta, in anumite zone ale tarii, drept urmare meteorologii au emis noi atentionari nowcasting.

Astfel, de la pranz incepand, si pana la ora 15, intervalul in care sunt in vigoare atentionarile nowcasting (cu efect imediat-n.r), vantul va sufla cu putere, in zona Moldovei, mai precis in judetele Iasi, Botosani si Vaslui. Meteorologii se asteapta ca rafalele sa ajunga la viteze de 55 si chiar 60 de kilometri/ora, si chiar mai mult decat atat, mai precis 70 km/h, insa doar izolat.

Poate putin mai capricios va fi vantul in anumite judete din sudul si sud-vestul tarii, respectiv in Dolj, Olt si Mehedinti. In aceste trei judete, intensificarile pot ajunge la viteze de 55 si chiar 65 de kilometri/ora, semn ca rafalele vor fi puternice, fiind posibil sa strice planurile celor care isi doreau sa iasa la plimbare, in cazul in care si marti, a treia zi de Pasti, este pentru ei una libera.

sursa foto: alba24.ro

author avatar
Cristina Stefan
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger