AcasăNewsDupa ploi, canicula: meterologii informeaza ca temperaturile vor ajunge la 35-36 de...

Dupa ploi, canicula: meterologii informeaza ca temperaturile vor ajunge la 35-36 de grade!

Zilele ploioase au trecut, lasand loc unor zile cu temperaturi specifice lunii august. Meteorologii au anuntat ca in urmatoarele zile va fi foarte cald, iar in sudul si estul tarii mercurul termometrelor va ajunge la 35-36 de grade.

In sfarsit cei carora le place vara se pot bucura de vestile primite de la meteorologi!Specialistii au anuntat ca vremea va fi frumoasa, precipitatiile vor disparea din peisaj, lasand loc zilelor cu soare si fara nori pe cer!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o informare valabila pentru intreaga tara, anuntand ca vremea va fi foarte calda in urmatoarele doua zile. Asadar, duminica si luni va fi cald in toate regiunile, in special la amiaza, insa in sudul si estul Moldovei, Dobrogea si cea mai mare parte a Munteniei va fi canicula: se vor inregistra 35-36 de grade, posibil si 37 de grade, dar izolat.

Meteorologii informeaza, de asemenea, ca, in zonele de campie si pe arii restranse in cele de deal si de podis, indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic, ca urmare s-ar putea sa resimtiti si mai pronuntat senzatia de caldura.

Canicula se va mentine si marti, anunta ANM, in sud-estul tarii, unde termometrele vor atinge, la amiaza, 25 de grade, iar disconfortul termic va fi crescut.

Sursa foto: epitesti.ro

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger