AcasăNewsDupa petrecerea de Revelion, Elena Udrea a iesit la plimbare prin Covasna....

Dupa petrecerea de Revelion, Elena Udrea a iesit la plimbare prin Covasna. VEZI cu cine! – VIDEO

(foto: Facebook/Elena Udrea)

Odata petrecerea de Revelion incheiata, dupa cateva ore de odihna, Udrea si sotul sau au iesit la plimbare prin Covasna, in prima zi a Anului Nou. Nu singuri, ci alaturi de un grup numeros, din care au facut parte seful statului, Traian Basescu, sotia acestuia, Maria, dar si mai multi fini ai presedintelui.

 

(foto: Facebook/Elena Udrea)

Democrat-liberala a postat apoi cateva fotografii pe contul sau de Facebook. Intr-una din ele, Udrea apare alaturi de Dorin Cocos, langa un imens om de zapada.

(foto: Facebook/Elena Udrea)

„Cativa copii din statiune m-au sorcovit. Multi oameni iesisera pentru ca au vazut la televizor ca suntem aici si vroiau sa facem fotografii sau pur si simplu sa ne salute”, a scris Elena Udrea pe contul de pe reteaua de socializare amintita.

Tot pe Facebook, fostul ministru al Turismului a postat, cu doar cateva ore inainte, fotografii de la petrecerea de Revelion. Udrea a purtat o superba rochie neagra, din dantela. Cat despre dorinta sa pentru noul an, PDL-ista a scris ca spera ca 2013 „sa fie mai bun decat cel (anul-n.r) care s-a dus”.

 

IMAGINI realitatea.net:

(foto: Facebook/Elena Udrea)

620 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger