Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dupa Gaddafi, potopul!

Dupa Gaddafi, potopul!

Autor:

Gaddafi a fugit luandu-si cu sine comorile, dar tot a mai ramas ceva de furat in urma lui. Putine si de prost gust, dar rebelii nu vocifereaza.

 

masina gadd 300x192 Dupa Gaddafi, potopul!

Cine n-a apucat masinile de lux, s-a multumit si cu masinuta electrica drept prada de razboi

Gaddafi a vrut sa lase in urma lui potopul, dar n-a reusit sa incarce tot. O stire de ultima ora anunta ca acesta ar fi fost vazut in Zimbabwe, in avionul presedintelui Robert Mugabe! Fortele loiale inca mai fac victime in retragere: omoara prizonieri, rebeli raniti prin spitale sau pur si simplu omoara din razbunare. Cadavre in stare de descompunere au fost descoperite abandonate in Spitalul Abu Salim din Tripoli, aflat intr-un cartier unde s-au dat lupte grele.

agerpres gad 2 300x183 Dupa Gaddafi, potopul!

Cand au intrat in garajul lui Gaddafi, rebelii au ramas cu ochii pe pereti, unde trona o uriata pictura murala cu o Lamborghini

Rebelii abia asteptau sa intre in resedintele lui Gaddafi si ale copiilor sai, vrajiti de basmele ca acestia ar fi trait in colivii aurite. De aceea au ramas tut cand au dat de atata prost gust! Se asteptau sa fure ceva consistent, accesorii aurite, haine scumpe, bibelouri de pret. Cand colo, au dat numai de kitsch-uri.

Rebelii s-au „scos” cu masinile

agerpres gadaffi 300x192 Dupa Gaddafi, potopul!

Canapeaua in forma de sirena a Aishei a fost decorul principal pentru sedintele foto ale rebelilor

Incununarea prostului gust l-au descoperit in casa Aishei, fiica supranumita „Claudia Schiffer a Africii de Nord”.  Acolo trona o canapea sub forma de sirena, avand chipul Aishei. De plecat, au plecat insa doar cu jucarii si hainute de copii. Nimic de pret nu lasase „revolutionara” Aisha in urma. Singurele bunuri de care au profitat rebelii, dar fara sa ajunga la toti, au fost obiectele electrocasnice, televizoarele, lampadarele si obiectele de mobilier. Adevarata bataie s-a dat pentru masinile lasate de elita. Patru masini de lux din garaj s-au facut imediat nevazute, in timp ce o masinuta electrica facuta pe comanda in Italia a fost impinsa cu greu de rebeli din incinta resedintei.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!