Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dupa deschiderea anului scolar, Iohannis a vizitat santierul Monumentului Marii Uniri

Dupa deschiderea anului scolar, Iohannis a vizitat santierul Monumentului Marii Uniri

Autor:

Dupa ce a facut referire la Anul Centenar, in discursul sustinut, luni, in cadrul ceremonialului prilejuit de “primul clopotel” din noul an scolar, Klaus Iohannis a mers, impreuna cu primarul liberal din Alba Iulia, Mircea Hava, pe santierul Monumentului Marii Uniri.

 

original vizitare santier monument alba iulia 3 720x405 Dupa deschiderea anului scolar, Iohannis a vizitat santierul Monumentului Marii UniriPresedintele s-a oprit in zona in care se va inalta ansamblul, mai exact in Parcul Unirii din orasul amintit, la scurta vreme dupa ce a participat la deschiderea anului scolar, la Colegiul “Horea, Closca si Crisan”, din Alba Iulia,  prilej cu care a facut referire, intre altele, la faptul ca “avem si o meteahna – numita reformita – care  se manifesta foarte evident in domeniul educatiei. Nu putem obtine, insa, rezultate bune atat timp cat legile sunt in continuare modificate mai des decat pot directorii, dascalii si parintii sa se puna la curent”.

sursa foto: presidency.ro


1 Comentariu la Dupa deschiderea anului scolar, Iohannis a vizitat santierul Monumentului Marii Uniri

  1. cobe

    Vai ce fals joaca mutalakul in rolul de mare patriot,patria lui fiind unde stau parintii sai in prezent,il doare undeva de centenarul Maii Uniri.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!