AcasăNewsDupa cinci ani de vacanta, Iohannis vrea sa faca politica

Dupa cinci ani de vacanta, Iohannis vrea sa faca politica

„Vom avea referendum pe 26 mai. Este un lucru cunoscut ca guvernarea pesedista a esuat”, asa si-a inceput ieri discursul Klaus Iohannis, omul in dreptul caruia apare functia de presedinte al Romaniei. Aflat in campanie electorala si vizibil disperat dupa un al doilea mandat, Iohannis parca s-a trezit dintr-un prelung somn. PSD n-a facut nimic, PSD a distrus, PSD ne-a mintit. De acord, dar pana acum unde ati fost, domnule Iohannis?

KWI vrea laaaaargirea ariei de cuprindere a referendumului

Parca joaca intr-un film. Cu dictia deja cunoscuta, atitudine de Dumnezeu, mimica de actor, Iohannis vine in plina campanie electorala sa ne spuna ca guvernarea PSD a esuat. “Mult promisele spitale, in special cele regionale, nu mai exista nici pe hartie. Autostrazile s-au pierdut pe coridoarele ministerului de restort, economia sufera din cauza experimentelor facute de PSD, dar cel mai grav este ca asaltul PSD asupra justitiei nu se mai termina, un asalt constant, continuu, care a inceput cu OUG 13, care a scos sute de mii de romani in strada, acea OUG 13 prin care PSD a vrut dintr-o lovitura, sa scape de justitie, sa-si albeasca dosarele, sa dea amnisite si gratiere. Nu pot accepta sa fie amnistie si gratiere pentru corupti”, si-a inceput nervos Iohannis saptamana. Si ca sa fie clar ca e frustrat ca e de luni la serviciu, Klaus tuna: “Am decis sa fac o reconsultare a Parlamentului, noua consultare a Parlamentului pentru largirea aeriei de cuprindere a referendumului. Voi adresa Parlamentului o noua consultare care largeste aria de cuprindere pentru referendum, pentru a-l face mai eficicient si mai puternic”, a mai spus Iohannis. Finalul a fost apoteotic: „Avertizez Guvernul sa nu emita OUG in aceste domenii justitie, politica penala, pana cand nu se exprima poporul, pana cand nu cunoastem vointa suverana a romanilor”. Totul poate fi comentat intr-un singur cuvant: DISPERARE. Nu conteaza ca nu are cadru legal pentru ce scoate pe gura, nu conteaza pe cine vrea sa scoata din lupta. Klaus Iohannis e disperat ca nu mai “pupa” al doilea mandat si s-a apucat acum sa faca politica. Ar arunca totul in aer pentru un nou mandat. Din pacate, insa, putini vad asta. Sunt foarte multi care cred ca Laura Codruta Kovesi e victima si Iohannis presedinte.

author avatar
Maria Iordache
318 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu se poate asa ceva,oare matusa merkelova nu i-a mai promis inca un mandat de guvernator general,in subordinea ei daca va mai fi canciular,de unde si disperarea bashinii sasului cu cinci spre septe case manifestata cu mai mare accent de la o zi la alta.Daca subordonatii lui si ai stapanilor Coloniei nu vor castiga alegerile din 26 maiu(adica vor primi un mai in tartacuta) s-a zis cu al doilea mandat,insa si atunci mai sunt sperante daca va veni un nou colectiv.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger