AcasăNewsDupa Blejnar, vine potopul in ANAF!

Dupa Blejnar, vine potopul in ANAF!

Gata, dupa ce isi crease renumele de „nemuritor”, rezistand la toate atacurile DNA-ului de pana acum, iata ca i se infunda si lui Sorin Blejnar. Cel care, dupa ce ca primise o condamnare de cinci ani de inchisoare in dosarul „Motorina”, fie ea si una la prima instanta, este acum in corzi, dupa ce denuntatorul lui Vasile Blaga le-a oferit procurorilor anticoruptie de la structura teritoriala Ploiesti a DNA informatiile de care acestia aveau nevoie ca de aer.

Retinerea lui Sorin Blejnar va fi urmată de un „tsunami“ de alte arestări la vârful Fiscului

Astfel, DNA a dispus punerea in miscare a urmaririi penale si retinerea inculpatului Sorin Blejnar, care la data faptelor comise era presedintele ANAF, cu rang de secretar de stat, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

„Ii ia cu autobuzul”

Procurorii sustin ca, in 2011, Blejnar ar fi acceptat din partea unui om de afaceri din domeniul IT promisiunea unui procentaj de 20% din valoarea unor contracte ce urmau a fi incheiate cu ANAF-ul. Mai mult, in perioada noiembrie 2011- ianuarie 2012, atat Blejnar cat si alti functionari cu posturi de conducere la Fisc ar fi primit suma totala de 13.172.520 lei, prin intermediul unei firme controlate de acestia si cu care societatea denuntatorului a fost obligata sa incheie mai multe contracte fictive.

Insa, dupa cum reiese din informatiile noastre, deja mai multi sefi importanti din ANAF se asteptau la inceperea „marii decapitari”, prin retinerea lui Sorin Blejnar procurorii nefacand decat sa dea „cep” la aceasta operatiune, prin care vor fi luati „cu autobuzul” zeci de directori implicati de-a lungul vremii in achizitii frauduloase. Si, totodata, prin spulberarea mitului intangibilitatii lui Blejnar, se poate spune ca, de acum inainte, si zilele lui Vasile Blaga sunt ca si numarate, acesta fiind momentan o alta „tinta” in miscare pentru DNA.

author avatar
Toni Matei
1.939 afisari

1 COMENTARIU

  1. Toata populatia Romaniei asteapta ca justitia sa faca ordine in furturile facute de gasca Basescu. Cind toti din gasca acestuia Basescu+PDL si se vor recupera prejudiciile atunci justitia si-a facut datoria ASTEPTAM !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger