AcasăNewsDupa "ACCIDENTUL", a aparut o noua metoda de inselaciune! De ce trebuie...

Dupa „ACCIDENTUL”, a aparut o noua metoda de inselaciune! De ce trebuie sa va feriti!

Oamenii certati cu legea nascocesc, in ultima perioada, tot soiul de planuri pentru a-i insela pe oamenii de la care cred ca pot stoarce niste bani. Dupa deja celebra metoda „Accidentul”, despre care media a relatat in numeroase randuri, dar si dupa ce mai multe vedete autohtone au atras atentia ca numele lor este folosit, fara drept, de indivizi care pretind diverse sume, oamenii legii au descoperit o retea ai carei membrii promiteau locuri de munca fictive.

Dupa ce au adunat de-a lungul mai multor luni de cercetari informatii si probe despre mai multe persoane aflate in spatele gratiilor, care, ajutate de indivizi din judetul Arges, s-ar fi specializat in infracţiuni de înşelăciune cu locuri de muncă, mai multi politisti din Capitala, impreuna cu ofiteri ai Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. au facut, joi, mai multe perchezitii la doua penitenciare.

Potrivit oamenilor legii, desi se aflau in spatele gratiilor, suspectii in acest caz ar fi reusit sa insele mai multe persoane, pretinzand ca ar lucra la societati comertciale care ar fi urmat sa angajeze persoanele aflate in cautarea unui loc de munca. Doritorii trimiteau inainte de asemna contractele de angajare anumite sume de bani, care, insa, intrau in buzunarele raufacatorilor. Astfel, suspectii s-au ales cu peste 100.000 de euro de la oamenii care au cazut in plasa lor. „Dupa postarea anunturilor de angajare pe internet, suspectii care actionau din penitenciar, se prezentau ca administratorii celor doua societati si solicitau de la persoanele interesate de obtinerea unui loc de munca diferite sume de bani, reusind in acest mod, incheierea mai multor contracte de prestari servicii, achizitie de aparatura IT sau autovehicule”, precizeaza reprezentantii Politiei Capitalei, intr-un comunicat.

Actiunea oamenilor legii are loc la doar cateva zile dupa ce Andreea Marin le-a atras atentia fanilor ei ca exista escroci care se folosesc de numele sau pentru a pacali oamenii, pretinzand sume de bani. Mai mult, o alta metoda ilicita, careia i-au cazut victime mai multe persoane din Capitala, dar nu numai, este cea cunoscuta drept „Accidentul”.  Indivizi necunoscuti pretindeau bani, prin intermediul telefonului, sustinand ca o persoana draga celei apelate ar fi fost implicata intr-un incident rutier si ca are nevoie urgenta de bani. In realitate, sumele pretinse ajungeau la escrocii care dispareau fara urma.

Cititi si: Pacaliti de persoane care se folosesc de numele Andreei Marin! Vedeta atrage atentia!

author avatar
Cristina Stefan
901 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger