AcasăNewsUPDATE Dumitru Sechelariu, condus pe ultimul drum. Gigi Becali, la inmormantarea fostului...

UPDATE Dumitru Sechelariu, condus pe ultimul drum. Gigi Becali, la inmormantarea fostului primar al Bacaului (FOTO/VIDEO)

foto: Desteptarea

UPDATE: Mii de oameni l-au condus pe ultimul drum pe Dumitru Sechelariu. In drum spre cimitir, cortegiul funerar s-a oprit in fata Primariei. Cei prezenti au tinut un moment de reculegere in memoria fostului edil. Coloana de masini s-a indreptat apoi catre cimitir, pentru ceremonia de inmormantare.

Dumitru Sechelariu este condus, marti, pe ultimul drum. Fostul edil va fi inmormantat in Cimitirul Central din Bacau. Printre cei care au tinut sa fie prezenti la funeraliile lui Sechelariu s-a numarat si patronul stelist Gigi Becali.

foto: Desteptarea

Rude, apropiati si oameni simpli, care l-au cunoscut pe Sechelariu, asista la aceasta ora la slujba de inmormantare a fostului primar bacauan, oficiata de un sobor de sapte preoti. Printre sutele de persoane care au venit sa-i aduca un ultim omagiu lui Sechelariu se numara si Gigi Becali. „Sterg tot ce este rau si tin minte tot ce este bun in relatia cu o persoana. Iar cu Sechelariu am niste amintiri frumoase (…) A trait o viata foarte intensa (…) Sa-l ierte Dumnezeu, oricum veneam pentru ca doream sa-l petrec pe ultimul drum”, le-a spus Becali jurnalistilor.

Citeste si: INCREDIBILA ultima dorinta a lui Dumitru Sechelariu!

Veste soc! Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacaului, a murit intr-un spital din Viena

Fotografii: Ziarul "Desteptarea" - Bacau

Dupa incheierea slujbei, fostul patron al FC Bacau va fi inmormantat in Cimitirul Central din Oras. Dumitru Sechelariu a murit sambata dimineata, la clinica AKH din Viena, unde fusese transferat de la Bucuresti, dupa ce fusese operat la Floreasca. Fostul edil al Bacaului, in perioada 1996-2004, avea 56 de ani.

[youtube]iJJNBSgMJ_M[/youtube]

2.892 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger