Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dumitru Dragomir, dupa achitare: am avut mare noroc de o instanta curajoasa

Dumitru Dragomir, dupa achitare: am avut mare noroc de o instanta curajoasa

Autor:

Unul dintre primele lucruri pe care a dorit sa le sublinieze Dumitru Dragomir, marti – dupa ce a aflat ca a fost achitat definitiv in dosarul in care pe fond primise o pedeapsa de sapte ani de inchisoare – a fost o trimitere la instanta care a judecat apelul.

 

mitica Dragomir Fane 1 Dumitru Dragomir, dupa achitare: am avut mare noroc de o instanta curajoasa“Am avut mare noroc de o instanta cinstita si curajoasa, care s-au aplecat asupra dosarului si au vazut ca sunt nevinovat”, a tinut sa sublinieze fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, intr-o interventie telefonica la Romania TV. Totodata, Dragomir a pus accent pe faptul ca a avut parte, in tot acest timp, sustinerea celor dragi, a familiei.

Amintim ca marti Curtea de Apel Bucuresti a dispus achitarea lui Dumitru Dragomir de acuzatiile pe care i le adusesera procurorii DNA.


2 comentarii to Dumitru Dragomir, dupa achitare: am avut mare noroc de o instanta curajoasa

  1. cobe

    Belzebutul asta sa le multumeasca actualilor guvernanti pentru ca au reusit intr-o masura sa descarcereze instantele din stransoarea statului mafiot colonial instituit de uniunea sovietica bruxelleza sau mai bine spus purcelleza.

  2. cobe

    Cine le-a ordonat magistratilor cafapta atentatorului din mallul din Braila sa nu fie catalogata ca act terorist.Daca analizam un pic o raspunderear fi fost si a unui serviciu secret care trebuia sa duca o munca de prevenire si cum a dat chix s-a apelat la magistrati si gata,maine autorul actului terorist va fi condamnat cu suspendare,sper ca in streang.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!