Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dumitru Dragomir, achitat definitiv. In prima instanta primise 7 ani

Dumitru Dragomir, achitat definitiv. In prima instanta primise 7 ani

Autor:

Fostul sef de la Liga Profesionista de Fotbal (LPF) are toate motivele sa considere ziua de marti 13 (noiembrie) una foarte buna, de vreme ce a aflat decizia definitiva a instantei, prin care este achitat de acuzatiile pe care i le adusesera procurorii. Si pentru care, pe fond, Tribunalul Bucuresti il condamnase la sapte ani de inchisoare cu executare.

 

mitica dragomir 331x500 Dumitru Dragomir, achitat definitiv. In prima instanta primise 7 aniCurtea de Apel Bucuresti a decis, asadar, in aceasta a doua zi a saptamanii sa il achite definitiv pe Dumitru Dragomir de acuzatiile de evaziune fiscala si delapidare, care figurasera in dreptul numelui sau in dosarul in care fostul sef al LPF fusese trimis in judecata in urma cu aproximativ patru ani, vizand contracte privind drepturi de televizare ale unor meciuri de fotbal.


1 Comentariu la Dumitru Dragomir, achitat definitiv. In prima instanta primise 7 ani

  1. cobe

    Cum sa fie justitia din colonie normala la cap.Dupa o condamnare in prima instanta asa drastica a venit achitarea in ultima instanta.Onorata instanta ce a condamnat sa plateasca toate cheltuielile de judecata si despagubiri pentru daune morale consistente,sa vedem daca isi mai permit sa execute ordine de condamnare a unor nevinovati.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!