AcasăNewsDumitru Coarna, goarna politica a Politiei

Dumitru Coarna, goarna politica a Politiei

Acel moment cand Loius Armstrong al Politiei interpreteaza „M-a facut mama agent”

Daca a cazut un politist la datorie, Dumitru Coarna stie. Asa e si normal, sa stie si sa-i apere pe politisti. De asta e lider de sindicat si are afaceri imobiliare profitabile in zona Ghencea. Scuze, asta e din alt text. E unul mai vechi, al colegului Catalin Tache.

Acel moment cand Loius Armstrong al Politiei interpreteaza M a facut mama agent

Daca e ceva la vreun televizor, orice, un oricine vreau sa zic, domnul Coarna e acolo. El stie tot. Iar daca nu stie, se pliaza repede pe subiect. Stie si daca e bine sa iei pensie la 45 de ani, ca doar trece si el prin asta, ca orice ofiter sau agent istet.

Partitura pentru goarna si orchestra

Stie si daca politicul e de vina ca Politia. Ca Politia ce? Ca Politia! Atat! Domnul Goarna stie si ca… Am gresit, scuze, e domnul Coarna. Domnu’ Mitica, deci, ca sa fie mai limpede, stie ca Politie fara politic nu exista. Si nici invers. Goarna lui suna adunarea imediat daca se iveste vreun pericol la orizont. Doar cand a vrut la PNL i-a tacut. Cica i-ar fi inchis aia usa in nas si a trebuit sa se multumeasca doar cu leafa de la sindicat. 2.000 de euro? Buni si aia, ca doar mai vin proteste in care el o sa faca balet intre Politie si Carmen Dan, ministresa de la Interne. Vede el cum si pe cine sustine. Daca e de politic, domnul Goarna, pardon, Coarna, simte imediat cum trebuie sa bata la usa premierului. Cand agentii de politie au uitat sa-l demaste pe colegul lor pedofil, domnul Goarna – ce am, bai, nene? – nu si-a gasit mustiucul ca sa bage un tril. Scuze, sunt de groaza azi, nu-l nimeresc pe asta cu goarna – coarna? – politica. Adica, sa dai afara niste profesionisti doar pentru ca asa vrea ministresa? E cu politic, neamule, e pe tarlaua lui Nea Mitica Sindicalu’. Ca din 2009 se „continua” cercetarea pentru fapte similare comise de pedofilul cu epoleti, nu mai e vina lui. E a politicului, care nu i-a facut pe politisti mai isteti. E politicul, domnule, care nu a dat banii de hrana, de uniforme, stie el cum sa suceasca vorbele. Doar n-o sa rateze ocazia de a arata tarii ca politicul. Ca Politia. Le combina el in asa fel incat sa apara si vreun predicat din spatele caruia sa-si iteasca fata si logica lui de Coarna. Sau Goarna. Depinde de partitura.

author avatar
Valentin Boeru
6.495 afisari

4 COMENTARII

  1. Toti ministri MAI de dupa 2005 sunt vinovati pentru haosul care este in momentul de fata in minister.Incepand cu masivele incadrari directe toate numai pe pile!! a fost judet unde s-au dat 91 de functii de agent,au fost ocupate numai din agenti din alte judete,era filiera lui Fatuloiu, si in 6 luni niciun agent nu mai lucra la inspecoratul respectiv.unul din agenti este purtatoarea de cuvinte de la Prahova.Desi s-au facut aceste incadrari s-a scos pregatirea profesionala centralizata la nivel de ipj,pregatirea fizica o gluma,tragerile de 3 ori max.pe an!!Politicul a distrus orice proiectie a carierei pentru un tanar politist care vede ca nu munca,seriozitatea,profesiionalismul suntcriteriile de accedere intr-o functie.Nimeni nu se apleaca asupra procesului de recrutare,scolarizare,practica si initiere in cariera!!Cum sa ceri sa-l schimbi pe Despescu cand in 3 ani consecutivi i-ai dat cate o stea de chestor-unicat in MAI – cand ai fost neserios atunci sau acum!!Liderii de sindicat au fost mangaiati pe crestet de toti ministri,fosti subofiteri toti fara nimic in spate profesional dar cu averi si afaceri pe care ofiterii cu functii in toata cariera nu le au!! Primul lucru cand hotul sare in curtea omului,omoara cainele(POLITIA)!! Sunt tot mai putini politisti care nu merita ce li se intampla acum din cauza unor lucratori din politie si a unor politicieni nemernici,fara Dumnezeu si dragoste de tara si neam!!!

  2. Nu mai exista apartenenta la casta politistilor pentru ca aceasta nu mai exista. Exista doar functionari cu statut special intr o profesie care cere har,spirit de sacrificiu,renuntari si cel mai grav abandonarea constienta a familiei si celor dragi in detrimentul societatii pe care trebuie s-o slujesti!! Cum v ati gandit dna. ministru sa i cereti demisia sefului de la omoruri!!Ati stat in viata dvs. 30 de sec. intr o incapere in care un dezaxat i-a taiat gatul sotiei/concubinei si in camera cealalta erau copii minori ai femeii? Asta s-a intamplat de peste 10 ani in MAI. Regretatul academician F. Constantinescu in cartea „O istorie sincera a poporului roman” spunea „Imi fac datoria.. de a rosti adevarurile dureroase,dar necesare,despre trecutl nostru.In atatea cazuri,pacatele de azi sunt pacatele de ieri,repetate,agravate,tocmai pentru ca au fost ascunse”. La fel si Politia sub conducerile „neinspirate”din ultimii 12 ani a abandonat managementul si a imbratisat marchetingul de imagine si a fost suficient pentru a ne incaleca politicul!!Ce se intampla acum s-a petercut cu aproape 100 de ani in urma 1916 -„puternicii zilei au urmarit sa plaseze i functii si sa scape de fron pe numerosii lor protejati jerfindu se astfel interesele superioare ale statului”. Dumnezeu sa ne ocroteasca!

  3. Fara dl Coarna nici nu m-as mai uita la tv. Imi plac vocea lui, promptitudinea in interventii,logica, trimiterile oratorice la… si mai ales ca nu-i place de Carmen Dan. Il cred in tot ce spune si mai ales ii admir insistentele pentru o fireasca judecare a realitatii sicio-politice,culturale,sportivo-medicale si turistico-religioase. Se mai intampla sa piarda din timpvorbind dar uneori, omeneste, trebuie sa mai si asculti ecoul ultimului cuvant scapat prin tunelul vocalo-oral, nu? Deci e bun, chiar mai bun decat se crede a fi cineva care e bun, nu-i asa? Ce admir grozav la el e nerabdarea de a nu lasa pe cineva sa-si termine fraza/propozitia mai ales cand nu-l intelegi sau nu vrei sa-l asculti pana la capat gandindu-te ca nu ti-ai facur planul de cuvinte din emisiunea respectiv. Un ins zicea candva ca ar fi fost Sef de post. Si ce daca. Ce, in post e interzis sa mananci/vorbesti ? Bravo lui! Il votez si pentru data viitoare. Amin !

  4. In exceptionala emisiune a Oanei Stancu Zamfir de la A3 ,cea mai buna ,obiectiva si corecta realizatoare de emisiuni de investigatii ,la care a participat si Mugur Ciuvica ,in direct si mgeneralul Dinita,fostul director al Politiei rutiere,la telefon au fost prezentate documentele operative ale politiei prin care se demonsrteaza ca :1-in registrul de cazuri este trecut concret evenimentul din 2016 cu politistul agresor;2- pe documentul acesta,venit de la Sectia 18 Politie,apare rezolutia loctiitorului Politiei rutiere a Capitalei,comisarul Dragomir prin care se cere:suspendarea din activitate a politistului pana la finalizarea cercetarilor si inceperea urmaririi penale impotriva lui;3-conform ordinului privind evenimentele importante,CAZUL a fost raportat IMEDIAT SI OBLIGATORIU sefului politiei rutiere,sefului Politiei Municipiului Bucuresti ,sefului DOMO si INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI ROMANE ,iubitul lui Tudose! In plus a fost informat,imediat,ofiterul de protectie interna(fostul CI-ist) al IGPR. A rezultat clar ca mincinosii in cauza au fost,in ordinea numerelor de pe tricou:seful politiei rutiere,Vornicu,seful IGPR si dobitocul politruc Coarna. Tot ce a facut si a spus ministrul Carmen Dan a fost perfect legal si adevarat. Misulica Tudose,demisia ta este necesara ,impreuna cu iubitul tau inspector general al politiei romane !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger