AcasăNewsDumitru Bucsaru a scapat de arestul la domiciliu

Dumitru Bucsaru a scapat de arestul la domiciliu

Magistratii de la Tribunalul Ilfov au decis, marti, ca afaceristul Dumitru Bucsaru poate fi cercetat penal sub control judiciar.

Fostul patron al echipei de fotbal Unirea Urziceni este acuzat de comiterea mai multor infractiuni, printre care bancruta frauduloasa, si se afla in arest la domiciliu.

Bucsaru a solicitat instantei inlocuirea masurii de arest la domiciliu cu cea de cercetare penala sub control judiciar si a avut castig in instanta, pe 1 aprilie, la Judecatoria Cornetu.

Procurorii au contestat decizia respectiva, astfel ca dosarul s-a mutat la Tribunalul Ilfov, unde afaceristul a avut, din nou, castig de cauza, iar de aceasta data decizia este definitiva. In aceste conditii, Bucsaru se va afla sub control judiciar cel putin pana la inceputul lunii iunie.

Bucsaru este acuzat ca a uitat sa returneze un imprumut de 30 de milioane de euro, luat pentru construirea unui complex de locuinte, dar si ca, dupa intrarea societatii Green City in insolventa, a patruns in apartamentele din complexul de locuinte si a sustras mobila si centralele termice pentru ca acestea sa nu fie predate lichidatorului judiciar.

author avatar
Cristi Ionita
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger