AcasăNewsDuda a preluat Casa Regala a Romaniei

Duda a preluat Casa Regala a Romaniei

Când cu ortodocşii, când cu musulmanii, Duda demonstrează că se poate plimba oriunde fără să facă nimic

Radu Duda pare sa fi luat fraiele Casei Regale a Romaniei si a pornit de unul singur, fara Custodele Coroanei,  in vizite interne si externe. La Ialomita si Calarasi, unde a vizitat capitalele de judet. N-a ratat nici insoritele Emirate Arabe.

Când cu ortodocşii când cu musulmanii Duda<br >demonstrează că se poate plimba oriunde fără să facă nimic

Inchipuire maxima  la actorasul moldovean, despre care observam ca a capatat noi talente: acum chiar se crede din neamul lui Carol I, si nimic altceva. Intai a luat-o cu popimea, adica a fost oaspetele Preafintiei Sale Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, la resedinta episcopala. Ca asa sunt unii popi, se apleaca in fata oricui. A comunistilor, a securistilor, a turnatorilor si chiar in fata principilor facuti, nu nascuti. Acelasi Duda “a vizitat si Institutia Prefectului, unde s-a intalnit cu prefectul judetului, cu presedintele Consiliului Judetean, precum si cu viceprimarul municipiului”. Adica niste slugi republicane s-au intalnit cu principele – actor. Ca sa zicem asa, erau un grup de actori, ca si republicanii aia se fac ca fac… Mai nasol este ca a vizitat si doua licee: Colegiul National Mihai Viteazul si Liceul Teoretic Mihai Eminescu unde i-a zapacit complet pe pustii care credeau ca a venit Iohannis. Aici s-au facut selfie-uri nemuritoare si elevii s-au intrebat intre ei cum il cheama pe spilcuit. Va zicem noi, copii: Duda il cheama si n-are nici o legatura cu Regele Mihai. Bineinteles, distinsul actoras nu a pregetat sa mai lanseze si doua carti, fiind cunoscuta apetenta acestuia pentru istoria Familei Regale in care a intrat din mila Custodelui Margarita. Apoi s-a intors in vesnicul sau anonimat, cu tot cu SPP-istii de serviciu. Inca nu stim daca si-a scos banii de benzina din vanzarea cartilor amintite. Dar, sa nu uitam ca acelasi Duda, tot solo cimpoi, a umblat, regal, si prin Emiratele Arabe Unite. Ca e la moda sa treci prin Dubai. Aici el s-a intalnit cu niste seici. Toti aveau, probabil, petrol cat pentru doua Romanii, dar nic unul nu s-a invrednicit sa ofere doua-trei camile si o mana de capre pe Radu cel Actor, si asa ca ne-am trezit inapoi cu Duda la Elisabeta.  Banuim ca asta a fost o vizita legata de Centenar, caci toata lumea stie cum au sprijinit seicii Unirea noastra. Si mai era si al dracului de frig in Bucuresti…Totusi, ce anume il recomanda pe Radu Duda sa reprezinte de unul singur Casa Regala a Romaniei in lume? Ca sa stie si poporul…

Printul Nicolae, exilat de tusa Margareta

Nicolae, fostul Principe al Romaniei, a vorbit intr-un interviu acordat publicatiei franceze Point de Vue despre ultima sa intalnire cu Regele Mihai al Romaniei, din septembrie 2015. Si dupa decesul Regelui, Margareta il tine cat mai departe de Casa Regala.

Desi aparent Custodele Margareta a inmuiat tonul vizavi de Nicolea matusa nu isi vrea nepotul prin apropiere

Ultima intalnire dintre Regele Mihai si nepotul sau, fostul Principe Nicolae, a avut loc imediat dupa ce acesta din urma a fost inlaturat de la linia de succesiune a Casei Regale, iar Regele parea sa nu fie constient despre evenimentele ce tocmai avusesera loc, dupa cum declara Nicolae.

Nepot si bunic

”A fost in septembrie 2015, exact dupa decizia de a ma inlatura de la linia de succesiune. Pentru o persoana de 94 de ani, el era intr-o stare stabila. Nu parea constient de ceea ce s-a intamplat cu o luna inainte, in august. M-a intrebat despre situatia din Romania, despre proiectele la care lucrez si am vorbit despre pasiunile noastre comune: masinile si avioanele”, a povestit principele.

Nunta princiara in septembrie

In acelasi interviu acordat publicatiei franceze, fostul Principe Nicolae a marturisit ca s-a casatorit deja civil cu aleasa inimii lui, Alina Binder, in Marea Britanie, in luna octombrie a anului trecut, iar cununia civila va avea loc in toamna care urmeaza, in Romania.  Mai precis, prin septembrie… ”Tot ceea ce putem sa va spunem este ca nunta va avea loc in Romania, in luna septembrie. (…) Eu vorbesc des la telefon cu sora mea si stiu ca ea va fi alaturi de noi. Cat despre mama mea si matusile mele, evident ca ele sunt invitate si sper din toata inima ca vor putea fi langa noi si ca vom putea fi astfel o familie unita”, a mai spus principele Nicolae.

Tusa Margareta e antiNicolae

Intrebat de relatia pe care o are acum cu Principesa Margareta, Custodele Coroanei, Nicolae a afirmat ca nu s-a produs nicio imbunatatire in relatia lor. Casa Regala a depasit criza recenta si l-a invitat pe fostul principe Nicolae la funeraliile Regelui Mihai. ”Din pacate, relatia noastra nu este una buna si nu a fost alegerea mea. Ultima noastra intalnire a avut loc la sfarsitul lunii ianuarie, atunci cand am participat la slujba de pomenire a bunicului meu. Eu am fost extrem de respectuos, dar nu am schimbat niciun cuvant. Absenta comunicarii se mentine, atat cu matusa, cat si cu mama mea”, a precizat acesta.

author avatar
Andrei Coman
4.325 afisari

3 COMENTARII

  1. Acum totul e in siguranta maxima si sub control! Securistii revolutionari, artisti si monarhisti au reusit! intr-un final sa se incoroneze!

  2. Cum sa, ‘naiba legatura? In alte vremuri va zbura… ???… Capetele pe pridvoru porti cetati rotindusa ca titirezu spre zarva ciorilor. Daca Regele considera un vidanjor Print pai e Print. Ati vazut voi la engleji sa chiraie unu ca Keit i vanzatoare in sens de magazin? E printesa si mucles ca haulesaules pe voi! TRAIASCA Regina si Printul Romaniei! Vedeti, bolsevismul se transmite ereditar spre bucuria vacarilor.

  3. Mai, oameni buni, de ce va agitati atata? Pai daca avem case regale la Sibiu, Strehaia, Costesti, cu ce deranjeaza una in plus? Majestatea sa, Mihai Argesanu, trebuia sa-i mai urecheze putin cand erau mici; n-a facut-o si acum se vede!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger