AcasăNewsDucu Bertzi a dat explicatii in dosarul SRR

Ducu Bertzi a dat explicatii in dosarul SRR

Schimbare de decor pentru solistul si cantautorul Ducu Bertzi, care a lasat deoparte studioul de inregistrari, pentru a se prezenta la sediul Inspectoratului General de Politie.

UPDATE 12.07 – Discutiile cu anchetatorii au fost scurte, de aproximativ o jumatate de ora. „Au vrut sa ma vada. M-au intrebat despre o firma de turism, nici n-am auzit de ea”, a declarat Bertzi, la plecarea de la audieri, cantaretul evitand sa faca si alte precizari, motivand ca inca nu a apucat sa vada actele, pentru a afla detalii in privinta suspiciunilor oamenilor legii.

–-

Prezenta sa la IGPR are legatura cu dosarul in care se fac cercetari in privinta unor suspiciuni ce planeaza in cazul unor reprezentanti ai Societatii Romane de Radiodifuziune, si in cadrul caruia au fost puse recent sub urmarire penala nu mai putin de 11 persoane, fosti si actuali membri ai Consiliului de Administratie ai radioului de stat.

De altfel, tocmai in calitate de membru al Consiliului de Administratie al SRR a si venit Bertzi, luni in jurul orei 11, pentru a sta de vorba cu anchetatorii. Ramane de vazut daca la plecarea de la audieri, Bertzi va da mai multe amanunte cu privire la motivele pentru care s-a considerat ca se impune prezenta sa in fata anchetatorilor.

Va mintim ca in dosarul in cauza exista suspiciuni in privinta unor posibil fapte de abuz in serviciu si conflict de interese, dar si ca joia trecuta au fost facute perchezitii la sediul SRR, la care au participat, pe langa politisti, si procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

author avatar
Cristina Stefan
215 afisari

1 COMENTARIU

  1. Castigi bani cu cel mai spectaculos subiect de film! Vrei castiguri sigure? Proiect B este pentru tine! Nu se compara cu nimic! Avem un scop ambitios: Hollywood! Hollywood: magie si spectacol! Cu toate fortele spre Hollywood! Bani online, cu cel mai bun subiect de film! Avem un proiect pentru Hollywood! Fiindca aici e afacerea anului! Solicita acum detalii la adresa de email : sorin.lungu07@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger