Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ducesa Kate, internata de urgenta la spital. Va aduce pe lume un nou mostenitor!

Ducesa Kate, internata de urgenta la spital. Va aduce pe lume un nou mostenitor!

Autor:

Kate, ducesa de Cambridge, a fost dusa de urgenta, sambata dimineata, la Spitalul St. Mary din Londra.

 

Prince William and Kate Middleton 660x500 Ducesa Kate, internata de urgenta la spital. Va aduce pe lume un nou mostenitor!

UPDATE: Purtatorul de cuvant al Casei Regale a anuntat ca Ducesa de Cambridge a nascut, sambata dimineata, o fetita de 3,71 kilograme. In plus, s-a mentionat ca atat mama, cat si fiica sunt in conditii perfecte. Micuta este al doilea copil al cuplului princiar si al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Un curier regal a dus certificatul de nastere la Palatul Buckingham, pentru ca regina sa fie informata.

 

Insarcinata in aproape noua luni, Ducesa de Cambridge a intrat, sambata, in travaliu si se pregateste sa aduca pe lume un nou mostenitor in linia succesiunii regale la tronul Marii Britanii.

Reprezentantii Casei Regale au confirmat intrarea ducesei in travaliu si faptul ca aceasta a fost transportata la spital. Bebelusul regal va fi al doilea copil al cuplului alcatuit din Printrul William si Ducesa Kate.

Acestia sunt deja parintii lui George, care are aproximativ un an si jumatate. Casele de pariuri britanice sustin ca bebelusul ce urmeaza a fi adus pe lume va purta, cel mai probabil, numele de Charlotte sau Alice.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!