Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » ”Dubla” justitiei impotriva lui Trump

”Dubla” justitiei impotriva lui Trump

Autor:

Un judecator federal a blocat, miercuri, pentru tot teritoriul SUA, ce de-a doua versiune a decretului anti-imigratie semnat de Donald Trump, care urma sa intre in vigoare in aceeasi zi.

 

trump 5 ”Dubla” justitiei impotriva lui TrumpMagistratul din Hawai Derrick Watson a estimat in decizia sa ca suspendarea temporata a decretului lui Trump a evitat ”un prejudiciu ireparabil”. Explicand, Watson a evocat in special mai multe declaratii ale lui Trump vizavi de musulmani pentru a concluziona ca decretul comporta ”divezi irefutabile de animozitati religioase”, referindu-se si la promisiunile de campanie ale miliardarului privind interdictia de intrare pe teritoriul SUA a musulmanilor. Controversatul decret, care interzice intrarea in SUA a cetatenilor din sase tari musulmane, urma sa fie pus in practica incepand de miercuri, la miezul noptii, ora Washingtonului. Participand la o reuniune publica la Nashville, Donald Trump a denuntat decizia lui Watson ca una ”eronata”, iar justitia ”a comis un abuz de putere fara precedent”, primitand ca nu se va da batut si va merge pana la Curtea Suprema a Statelor Unite.

Ivana scrie o carte despre copiii cu ”The Donald”

Prima sotie a lui Trump, Ivana, a dezvaluit ca a scris o carte in care la loc de frunte sunt copiii lor: Don (39 de ani), celebra Ivanka (35 de ani) si Eric (33 de ani). Titul operei: ”Raising Trump”. Cei interesati de dezvaluiri politice vor fi dezamagiti. Nu sunt. Ci doar drumul pe care Ivana l-a parcurs din Cehoslovacia (unde a fost manechin) pana la intalnirea si casatoria cu flacaul american blond. Si cum si-a crescut copiii. Potrivit Ivanei (68 de ani) ei au fost crescuti ”in spiritul valorii banului”, fiind sfatuiti ”sa nu minta, sa triseze sau sa fure”. Ivana a fost prima care si-a poreclit sotul ”The Donald”, cu care, dupa divort (1992) a ramas in relatii bune.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!