AcasăNewsDSK, la un pas de a scapa de acuzatii

DSK, la un pas de a scapa de acuzatii

Cyrus Vance jr.

Avocatii victimei lui Dominique Strauss-Kahn se tem ca procurorul de caz va retrage acuzatiile si cer schimbarea acestuia cu unul „special”.

Procurorul de caz Cyrus Vance jr. este acuzat de avocatii cameristei agresate de DSK ca e impotriva clientei lor

Kenneth Thompson va solicita desemnarea altui procuror de caz decat Cyrus Vance jr, acuzandu-l pe acesta ca a gestionat necorespunzator ancheta si a tratat-o pe clienta sa mai degraba ca pe o acuzata, decat ca pe o victima. Thompson si-a exprimat convingerea ca procurorul Cyrus Vance jr. va cere, la audierea de marti, retragerea acuzatiilor impotriva lui Strauss-Kahn si vrea sa preintampine o asemenea manevra.

Nafissatou Diallo

„Vrem ca Dominique Strauss-Kahn sa raspunda atat in instanta penala, cat si in cea civila”, a afirmat Thompson. Adica si in instanta in care presupusa victima, Nafissatou Diallo, cere despagubiri materiale. Camerista a fost convocata ieri de procuror la New York, avocatii considerand ca „tonul scrisorii este foarte negativ si lipsit de amabilitate”. Se crede ca acuzarea va depune o motiune in care va recunoaste ca acuzatiile nu pot fi dovedite dincolo de orice indoiala, din cauza problemelor de credibilitate ale reclamantei.

author avatar
Adina Mutar
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger