Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » DSK, la un pas de a scapa de acuzatii

DSK, la un pas de a scapa de acuzatii

Autor:

Avocatii victimei lui Dominique Strauss-Kahn se tem ca procurorul de caz va retrage acuzatiile si cer schimbarea acestuia cu unul „special”.

 

cyrus vance  199x300 DSK, la un pas de a scapa de acuzatii

Procurorul de caz Cyrus Vance jr. este acuzat de avocatii cameristei agresate de DSK ca e impotriva clientei lor

Kenneth Thompson va solicita desemnarea altui procuror de caz decat Cyrus Vance jr, acuzandu-l pe acesta ca a gestionat necorespunzator ancheta si a tratat-o pe clienta sa mai degraba ca pe o acuzata, decat ca pe o victima. Thompson si-a exprimat convingerea ca procurorul Cyrus Vance jr. va cere, la audierea de marti, retragerea acuzatiilor impotriva lui Strauss-Kahn si vrea sa preintampine o asemenea manevra.

nafissatou diallo medalion 300x225 DSK, la un pas de a scapa de acuzatii

Nafissatou Diallo

„Vrem ca Dominique Strauss-Kahn sa raspunda atat in instanta penala, cat si in cea civila”, a afirmat Thompson. Adica si in instanta in care presupusa victima, Nafissatou Diallo, cere despagubiri materiale. Camerista a fost convocata ieri de procuror la New York, avocatii considerand ca „tonul scrisorii este foarte negativ si lipsit de amabilitate”. Se crede ca acuzarea va depune o motiune in care va recunoaste ca acuzatiile nu pot fi dovedite dincolo de orice indoiala, din cauza problemelor de credibilitate ale reclamantei.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!