AcasăNewsDSK a angajat fosti agenti CIA

DSK a angajat fosti agenti CIA

Dominique-Strauss-Kahn

Dominique Strauss-Kahn isi angajeaza o armata de fosti spioni, jurnalisti si investigatori criminalisti. Cameristei n-o sa-i fie bine!

Dominique-Strauss-KahnAvocatii apararii merg pe o poveste “clasica” in cazul DSK versus camerista de la Sofitel: aceasta a vrut sa faca sex, apoi a cerut multi bani, dupa care a trecut la santaj si s-a ajuns unde s-a ajuns. Pentru ca povestea sa capete credibilitate in tribunal, trebuie sustinuta cu probe. De aceea, seful echipei apararii, renumitul avocat al vedetelor americane Benjamin Brafman a recomandat angajarea firmei TD International, o compania care include fosti agenti CIA si fosti diplomati americani. In plus, DSK a mai angajat si firma de detectivi particulari Guidepost Solutions. In Franta, consilierii de la Euro RSCG, una dintre cele mai renumite firme de PR, care l-au mai sfatuit in trecut pe DSK, se straduiesc sa-i „spele” imaginea!

Din Moscova, cu intelegere

Toti vor scormoni prin viata nenumitei cameriste care a depus plangere ca fostul sef al FMI a agresat-o sexual. Din Moscova, vine alt sprijin pentru DSK. Premierul Vladimir Putin, fost agent KGB, uns cu toate alifiile, declara ca „povestea” in care e implicat DSK nu i se asaza bine in cap. „Pare o conspiratie menita sa-l termine pe politicianul francez”, a declarat acesta.  „E greu sa evaluez motivele politice care au stat la baza acestui complot, dar nu cred ca povestea e chiar asa cum ne-a fost prezentata”. Culmea ca e DSK se temea ca chiar Putin comploteaza cu opozantii sai francezi ca sa-l bage la fund.

author avatar
Adina Mutar
188 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tipa in mare incurcatura a intrat! Cred ca acum se gandeste ca mai bine accepta si il astepta cu drag si next time . . Oricum dc ceda sau nu rezultatul e acelasi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger