AcasăNewsDreapta, sinucidere repetata

Dreapta, sinucidere repetata

Data fiind situatia la zi si putirintele personale, Ludovic Orban si Klaus Iohannis pot duce dreapta doar in gard la alegerile din 2019 si 2020

Vidul instalat pe dreapta scenei politice risca sa readuca Romania sub sceptrul unui partid unic slugarit de toate institutiile statului. Atentie, nu este vorba de intoarcerea la comunism pentru ca pesedistii nu vor da locuri de munca si case la toata lumea, ci doar despre o noua si jegoasa dictatura sustinuta de nulitati, parveniti si pupincuristi.

Data fiind situatia la zi si putirintele personale Ludovic Orban si <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagklaus iohannis title=Klaus Iohannis data wpil keyword link=linked>Klaus Iohannis<a> pot duce dreapta doar in gard la alegerile din 2019 si 2020

Chiar daca liberalii vor sari de fund in sus, realitatea este ca PNL este principalul vinovat pentru aceasta situatie. In loc sa faca cinste marilor inaintasi, nepoteii Bratienilor au reusit doar sa arunce in aer electoratul de dreapta, obligandu-l practic sa nu se mai prezinte la vot. Asa a reusit PSD (care a obtinut de fapt la alegeri doar un scor de 21 – 22% raportat la numarul total al romanilor cu drept de vot) sa formeze o majoritate parlamentara covarsitoare si astfel sa-si legifereze toate ineptiile, rezultatul final fiind punerea cu botul pe labe a tuturor institutiilor – implicit a tot ce numim stat. Primul act de sinucidere (si concomitent de ucidere a dreptei) a fost comis de PNL in momentul in care s-a infratit cu PSD-ul in USL – experiment contra naturii. Indigestul amestec stanga-dreapta a fost consumat de electoratul anti-Basescu dar a indepartat de PNL – si de urne – o parte a electoratului de dreapta, respectiv pe aceea care viseaza inca din 1990 sa-i vada impaiati pe Iliescu si pe ”rosii” lui.

Infierea ”premierului de la Grivco” de catre noul PNL – alta greseala fatala

La comiterea celui de-al doilea suicid liberalii au fost ajutati de pedelisti. Ramasi orfani de Basescu, lipsiti de alti lideri si huiduiti fara incetare pentru taierea salariilor in 2010, pedelistii au dat portocaliul pe galben varsandu-se gramada in PNL – miscare politica total gresita din moment ce a dus la pagubirea ambelor partide. Fuziunea nu a inchis vechile razboaie si dusmanii dar a dus in schimb  la retragerea din randurile electoratului de dreapta atat a alegatorilor penelisti alergici la izul basescian emanat de proaspetii adepti liberali cat si a sustinatorilor duri ai fostului PDL. Alegatori care au dat la toti dracii trocurile si ”subtilitatile” jocului politic si au decis ca nu mai au ce vota. Ultima lovitura data unei dreptei deja buimacita si pusa pe butuci de manevrele PNL-ului a fost infierea, de catre ”Marele PNL”, a ”premierului de la Grivco” – numitul Klaus Iohannis. O achizitie de valoare politica incerta, chiar daca astrele, ”sistemul”, Soros sau doar aroganta si prostia lui Ponta l-au facut pe Iohannis beneficiarul unei rasunatoare (dar nemeritate) victorii electorale la prezidentialele din 2014. Dupa ”succesurile” deja inregistrate la alegerile 2016, dreapta reprezentata la varf de PNL va da piept cu europarlamentarele si prezidentialele de anul viitor si cu alegerile locale si parlamentare din 2020. Iar daca PNL nu se scutura si nu schimba nimic, dupa cele patru scrutinuri pomenite liberalii nu vor mai avea altceva de facut decat sa baguie litanic vechiul refren ”Din greseala in greseala spre victoria finala” in timpul ceremoniei de inhumare a dreptei.

author avatar
Simona Badulescu
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger