AcasăNewsDramatic! Michael Schumacher sufera de pneumonie: "Starea lui este critica"

Dramatic! Michael Schumacher sufera de pneumonie: „Starea lui este critica”

Michael Schumacher, fostul mare campion mondial de Formula 1, continua sa fie intr-o situatie critica, medicii anuntand ca sunt gata sa opreasca trezirea la viata a fostului sportiv din cauza pneumoniei de care sufera Schumi.

Medicii de la Spitalul din Grenoble, unde este internat Schumacher, se temeau ca acesta va face pneumonie, problema care apare la jumatate dintre pacientii care s-au aflat in coma indusa.

Fostul campion de Formula 1 se afla in coma indusa de 45 de zile, pentru a putea fi operat de mai multe ori pe creier, dupa ce a suferit un teribil accident la schi.
In urma cu cateva zile, medicii francezi incepusera procedurile de trezire la viata a lui Schumacher, dar rezultatele ultimelor teste arata ca neamtul sufera de pneumonie, boala care poate fi mortala in aceasta situatie.

Concret, desi se temeau de asa ceva, pneumonia face ca creierul lui Schumacher sa fie tot mai putin oxigenat si poate ataca alte organe deja slabite.

Verdictul medicilor este sumbru. „Starea lui Schumacher este critica. S-a oprit deja procesul de trezire din coma. Ii administram antibiotice foarte puternice” este anuntul cutremurator facut de medicii de la clinica unde este internat Schumacher.

In aceste conditii, este de asteptat ca Schumacher sa mai stea inca cel putin doua saptamani in coma, dar exista pericolul ca bacteriile sa fie foarte puternice, iar situatia sa se complice si mai mult.

author avatar
Cristi Ionita
353 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger