AcasăNewsDramatic. Le-a murit copilul, dupa ce au oprit sa faca poze langa...

Dramatic. Le-a murit copilul, dupa ce au oprit sa faca poze langa sosea

Plan ROȘU de intervenție! Accident cu două microbuze și un autoturism - 15 persoane implicate. Alerta, în județul Suceava - VIDEO

Cateva minute si o poza au facut diferenta intre viata si moartea unui copilas ai carui parinti traiesc un adevarat cosmar, dupa ce si-au pierdut baietelul in urma unui episod dramatic.

Oamenii nu au gandit nicio clipa ca daca vor opri cateva momente masina pe marginea drumului, pentru a face o poza, din cate spun martorii citati de explozivnews24.ro, vor ramane fara pustiul in varsta de 3 ani. Foarte probabil, micutul a iesit din masina care nu avea usile blocate si a pornit sa traverseze strada, in incercarea de a ajunge la mama si la tatal sau, fara sa realizeze ce i se poate intampla.

Cititi si: E oficial: selfie da tulburari mintale

Din pacate, a iesit in fata unei masini, al carei sofer nu a mai putut face nimic pentru a evita sa-l loveasca. Impactul a fost atat de violent, incat oricat s-au straduit cadrele medicale de la SMURD, ajunse la fata locului, sa il readuca la viata, eforturile medicilor au fost zadarnice.

In tot acest timp, parintii au privit ingroziti manevrele celor de la ambulanta, sperand intr-o minune. Din pacate, insa, baietelul a murit.

362 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger