AcasăNewsDRAMATIC! Elena Udrea, amenintata cu moartea: "Mi s-au oferit 15.000 de euro...

DRAMATIC! Elena Udrea, amenintata cu moartea: „Mi s-au oferit 15.000 de euro pentru a o infecta cu HIV”

Primele zile petrecute de Elena Udrea la Penitenciarul Targsor scot la iveala detalii halucinante despre momentele prin care trece fostul ministru al Dezvoltarii.

Unul dintre detinutii de la Colibasi i-a trimis o scrisoare mai mult decat controversata Elenei Udrea. Detinutul, care se recomanda drept Petru, sustine ca a fost abordat de reprezentantii unui clan de camatari care i-au oferit 15.000 de euro pentru a o infecta cu virusul HIV pe Elena Udrea.

De asemenea, exista informatii, conform stiripesurse.ro, ca Elena Udrea a fost amenintata cu moartea. Ruxandra Dragomir, cea mai buna prietena a Elenei Udrea, a precizat ca stie despre ce este vorba si spune ca se vor solicita masuri suplimentare de protectie pentru Elena Udrea.

In plus, Ruxandra Dragomir este de parere ca acest incident ar trebui sa le dea de gandit magistratilor care ar trebui sa o lase pe Elena Udrea in arest la domiciliu sau sub control judiciar.

In schimb, Miron Cozma, fostul lider al minerilor, anunta ca un asemenea scenariu este putin probabil sa se infaptuiasca in conditiile in care detinutul ar trebui sa ajunga de la Colibasi la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru a pune mana pe un de seringa infectat cu HIV. Mai mult, Penitenciarul Targsor este unul exclusiv de femei astfel ca detinutul ar trebui sa mai aiba cel putin o complice.

REACTIA ADMINISTRATIEI NATIONALE A PENITENCIARELOR O GASITI AICI.

author avatar
Cristi Ionita
367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger