AcasăNewsDrama tanarului ranit la Londra dezvaluita de mama sa: Era inca pe...

Drama tanarului ranit la Londra dezvaluita de mama sa: Era inca pe pod, strigand ca nu o gaseste pe Andreea

Chiar daca nu e langa el, la Londra, sta mereu cu gandul la Andrei si se roaga ca iubita lui – aflata de zile intregi in grija medicilor britanici, dupa ce a fost internata in stare grava, urmare a atacului de miercurea trecuta – sa isi revina.

Mama lui Andrei, unul dintre cei doi romani raniti in incidentele din inima capitalei britanice, a povestit, pentru presa locala, cum anume au aflat rudele despre faptul ca Andrei, dar si tanara pe care constanteanul in varsta de 29 de ani o iubeste nespus, au cazut victime atacatorului de la Londra. „L-am sunat imediat ce am aflat ce s-a intamplat. Era inca pe pod, strigand ca nu o gaseste pe Andreea, ca nu stie unde e”, a marturisit Violeta, mama lui Andrei, pentru „The Mail on Sunday”.

Femeia mai spune ca si-ar dori ca baiatul ei sa revina in tara, dar ca intelege ca tanarul nu se poate dezlipi de salonul in care se afla iubita lui. „Nu este pregatit emotional sa revina. Nu o va lasa acolo si e normal. Andreea e o persoana extraordinara si ne rugam pentru amandoi”, a adaugat mama tanarului de la Constanta.

Va amintim ca Andreea si iubitul ei se aflau intr-o scurta vacanta la Londra, pentru a sarbatori ziua lui de nastere. Din pacate, insa, spre groaza cunoscutilor, cei doi tineri romani s-au aflat – alaturi de alte persoane nevinovate- in calea masinii conduse de atacator. Fata a cazut in apele Tamisei, de unde a fost recuperata in stare grava, in timp ce Andrei s-a ales – la nivel de leziuni fizice -cu un picior rupt, dar si cu un soc puternic.

sursa foto: captura dailymail.co.uk

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger