AcasăNewsDrama pentru o fetita de 11 ani, pe un vas de croaziera!...

Drama pentru o fetita de 11 ani, pe un vas de croaziera! Ce i-a facut un barbat in lift! (VIDEO)

O copila care plecase intr-o vacanta de vis, cu sora si bunica ei, pe un vas de croaziera, a trait momente de groaza intr-un lift. Fetita sustine ca un angajat ar fi mangaiat-o si pupat-o cu forta.

Incidentul socant a avut loc la bordul unui vas de croaziera Disney, vara trecuta, chiar inainte ca ambarcatiunea sa paraseasca portul din Florida. Imaginile surprinse de o camera de supraveghere arata cum barbatul in varsta de 33 de ani intra cu fetita in lift, nu inainte de a se asigura ca nu il vede nimeni. Ascensorul nu paraseste etajul respectiv. Dupa cateva zeci de secunde, barbatul, care poarta uniforma, semn ca lucreaza la bordul vaporului, pleaca.

Dupa ce a scapat din lift, copila a alergat la bunica ei, alaturi de care plecase in vacanta, si s-a plans ca barbatul a pipait-o pe sani si a pupat-o cu forta conform Daily Mail. Femeia a mers imediat la comandant si l-a informat despre cele intamplate. In ciuda faptului ca incidentul a avuit loc in urma cu mai multe luni, cazul a ajuns in atentia presei abia recent.

[youtube]ivMaGdUlqrw[/youtube]

617 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger