AcasăNewsDrama intr-o garsoniera din Rovinari: sase copii si tatal lor, gasiti morti!

Drama intr-o garsoniera din Rovinari: sase copii si tatal lor, gasiti morti!

Imagini de cosmar intr-o locuinta din Gorj. O intreaga familie a fost decimata in cateva clipe, cel mai probabil din cauza monixidului de carbon. Sase copilasi si parintele lor au murit intoxicati.

Ramasi in grija tatalui  dupa ce, potrivit gorjexclusiv.ro, mama lor era plecata la munca, in satrainatate, micutii au sfarsit, asemeni parintelui lor, in conditii groaznice. Cazul cumplit a socat intreaga comunitate.

Cei sapte au fost gasiti luni dimineata, in garsoniera dintr-un bloc din orasul gorjean Rovinari in care isi duceau traiul zilnic. Din primele informatii, tragedia ar fi fost provocata de o acumulare de gaze.

De altfel, vecinii au fost cei care au dat alarma, la primele ore ale zilei, si au chemat ajutoare, dupa ce au simtit un miros puternic de gaze. Cand au spart usa, sub ochii salvatorilor s-au derulat imagini de cosmar: initial cinci dintre copii si tatal lor au fost descoperiti fara viata in casa, iar apoi un al saselea micut a fost gasit si el, din pacate tot decedat.

Deocamdata nu se stie exact daca este vorba despre o defectiune la instalatia de incalzire a locuintei, insa autoritatile au declansat o ancheta menita sa stabileasca exact conditiile in care s-a produs nenorocirea.

225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger