AcasăNewsDrama in piata Tiananmen: Trei morti si mai multi turisti raniti (VIDEO)

Drama in piata Tiananmen: Trei morti si mai multi turisti raniti (VIDEO)

Unul dintre principalele puncte de atractie ale capitalei chineze, Piata Tiananmen, a fost, luni, scena unui incident sangeros. Mai multe persoane aflate in calea unui autoturism scapat de sub control si cuprins de flacari au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Cauzele care au dus la declansarea dezastrului nu sunt cunoscute deocamdata, insa politia locala incearca sa afle ce anume a provocat incidentul si cum de a ajuns autovehiculul sa izbeasca multimea. La momentul producerii nenorocirii, in zona cunoscutei piete din Beijing se aflau mai multi oameni care au cazut victime fara voie cumplitului accident.

Impactul le-a provocat leziuni atat de grave, incat in ciuda eforturilor specialistilor, nu au mai putut fi salvati. Alte 11 persoane care au suferit rani au primit ingriiri medicale, la spitalele din zona. Conform BBC, care citeaza presa locala, printre raniti ar fi si mai multi turisti, insa informatii privind identitatea sau tarile de provenienta nu au fost date publicitatii pentru moment.

[youtube]M-lKw05VH1Q[/youtube]

Sursa foto: Youtube

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger