AcasăNewsDrama in Buzau: O femeie si fiul ei au murit din cauza...

Drama in Buzau: O femeie si fiul ei au murit din cauza mustului!

O femeie in varsta de 70 de ani si fiul ei de 49 de ani, din localitatea buzoiana Amaru, au fost gasiti fara suflare, sambata dimineata, in beciul din apropierea gospodariei, anchetatorii suspectand ca cei doi ar fi murit ca urmare a inhalarii gazului emanat de mustul in fermentatie.

Trupurile lipsite de viata au fost descoperite, in pivnita unde se aflau mai multe butoaie cu must, de un vecin care venise in vizita la cei doi, barbatul anuntand imediat Politia.

Prima ipoteza a anchetatorilor este aceea ca, cel mai probabil, una dintre victime a coborat in beci si a lesinat din cauza gazului emanat de mustul in fermentatie, iar cea de-a doua victima s-a dus sa verifice ce s-a inamplat si a lesinat la randul ei. Potrivit politistilor cele doua cadavre au fost descoperite unul peste celalalt.

Anchetatorii nu au gasit urme de violenta pe trupurile celor doi, iar in beci se simte mirosul puternic de must.

„Din primele cercetari nu ar rezulta suspiciuni cu privire la imprejurarile in care a survenit decesul celor doi. Cauzele mortii vor fi stabilite in urma necrospiei”, a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, Florina Crucianu, citat de rtv.net.

author avatar
Alina Costache
604 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger